Mam jedno poškrabavý DVD stahnul sem si IsoBuster (čeština, shareware (nebo jak se to píše)) a chvilku ho osahával. Pořád v tom plavu. Vložíš DVD. Rozbalí se ti nějaká struktura a dál na to čumim jak bacil do lekárny a z toho co sem našel googlem na netu nejsem zas až tak chytrej. Všichni ten program znají a diskuse jde někde od půlky mě ale chybí základ.
Stačilo by mi obnovit hlavní film z toho DVD. Co zvolit? Pak to dělá nějaký soubor na HD ten soubor je co? obraz disku a abych sním mohl dělat musím ho znovu vypálit nebo jak? Poprosil bych návod pro lamy jak na IsoBusteru zachránit DVD. Pokud je třeba po stažení a instalaci IsoBusteru neco nastavovat Tak kde a co?
Možná že to odemne vypadá jak blbej fór ale vážně potřebuju postrčit.
Prosím o návod pro lamy IsoBuster
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím o návod pro lamy IsoBuster
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dik to bude tak akorát aby se to DVD chroupalo přes noc a ráno sem to zastavil.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pouze pro doplnění pro ostatní zájemce: návod pro ISO Buster je také na této adrese - v angličtině. Verze 1.9.1 je multijazyční, takže je i v češtině. Samostatnou knihovnu pro češtinu lze stáhnout také samostatně na této adrese.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno stálo to víc času ale už se mi povedlo zachránit data z vymazanýho DVD-RW Návod v angličtině je fajn jen kdybych na ní nebyl taková lama pak bych se zajisté neptal a používa anglickou nápovědu přímo z programu. Všem dekuji za snahu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5850
-
od Peťa