Prosím o kontrolu hijackthis Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Telda.
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Prosím o kontrolu hijackthis

Příspěvekod Telda. » 21 bře 2010 01:37

Ještě se chci zeptat stáhnul jsem Tools Cleaner. Udělal jsem všechny postupy včetně Recherche a teď nevím co mám smazat. Nic zeleného tam nemám. Mám smáznout toto:
[ Rapport ToolsCleaner version 2.3.11 (par A.Rothstein & dj QUIOU) ]

--> Recherche:

E:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Programy na viry\HijackThis: trouvé !
E:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Programy na viry\HijackThis\HijackThis.lnk: trouvé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\PC-help\Combofix: trouvé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\SdFix.exe: trouvé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\avenger: trouvé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\avenger\avenger.exe: trouvé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\HijackThis - program který dělá LOG\HijackThis.lnk: trouvé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\HijackThis - program který dělá LOG\HJTInstall.exe: trouvé !
E:\OSOBNÍ\0-TAŤKA\programy\programy na ochranu PC přes internet\na viry\ComboFix.exe: trouvé !
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis: trouvé !
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe: trouvé !
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\hijackthis.log: trouvé !

Dále nahoře mám Suppression Quitter

Díky za radu

Reklama
Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 21 bře 2010 01:46

Našel v Hledání, "Suppression" je závěr - smazání. Zmáčkni a bude to OK. (Quitter je Konec bez smazání).
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Telda.
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Telda. » 21 bře 2010 01:49

Teď jsem z toho jelen. Klikl jsem na potlačení- Suppression.

E:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Programy na viry\HijackThis\HijackThis.lnk: supprimé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\SdFix.exe: supprimé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\avenger\avenger.exe: supprimé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\HijackThis - program který dělá LOG\HijackThis.lnk: supprimé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\HijackThis - program který dělá LOG\HJTInstall.exe: supprimé !
E:\OSOBNÍ\0-TAŤKA\programy\programy na ochranu PC přes internet\na viry\ComboFix.exe: supprimé !
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe: supprimé !
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\hijackthis.log: supprimé !
E:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Programy na viry\HijackThis: supprimé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\PC-help\Combofix: supprimé !
E:\Documents and Settings\Jarda\Plocha\Programy a pomoc\prográmky na VIRY\avenger: supprimé !
E:\Program Files\Trend Micro\HijackThis: supprimé !

a teď nevím jak to smáznout. Mám to ručně označit a smazat nebo kliknout na Quitter nebo na Sauvergarde - vůbec nevím.

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 21 bře 2010 01:56

supprimé - smazáno. Quitter-konec (nebo křížek). A je to vše.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Telda.
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Prosím o kontrolu hijackthis  Vyřešeno

Příspěvekod Telda. » 21 bře 2010 02:00

Už jsem to pochopil, ještě jednou mockrát děkuji.

Zpět na “HiJackThis”