Náhodná reklama,nebo záměr ?

...

Moderátor: Mods_senior

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Náhodná reklama,nebo záměr ?

Příspěvekod Marfy » 23 bře 2010 16:06

Zajímala by mne jedna věc : Zhruba týden hledám na netu informace a recenze zrcadlovky Pentax K-x.Dnes otevřu příspěvek na pc-help,kde má reklamní proužek Google,a hle - náhodou vidím že odkazují na levný Pentax K-x.Samozřejmě,že Google ví,že jsem to hledal,ale jestli je to náhoda,že zrovna mi to podbízel a nebo je to záměr.Podle mne by to mělo ukázat ten samý proužek s tou reklamou všem čtenářům toho příspěvku.A pochybuji,že by se všichni zajímali zrovna o tenhle fotoaparát.Co si o tom myslíte? Sleduje nás Google opravdu tak poctivě nebo je to jen náhoda ?
Přílohy
Google r..jpg
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Re: Náhodná reklama,nebo záměr ?

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 23 bře 2010 16:12

Zřejmě něco na způsob tracking cookie... nebo hodně velká náhoda :)

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 23 bře 2010 16:18

A co se vám zobrazuje v reklamním baneru Google vloženém ve všech dnešních tématech.Taky odkazy na Pentax ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 23 bře 2010 16:25

Ne... pouze reklama relativně související s obsahem tématu...

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 23 bře 2010 16:27

mě se teď u tohohle tématu ukazuje reklama na návod na phpBB u c4 webhostingu...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 23 bře 2010 16:32

Před chvílí tam byla pro změnu reklama na alza.cz (kam taky často chodím) a teď už zase Pentax :D
Podle mne je to schválně.Už jsem promazal cookies :evil:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 23 bře 2010 16:37

Mně se třeba nezobrazuje nic :? Prázdné políčko. Prošel jsem si témata za posledních 14 dní, kde jsem přispíval a všude je prázdno

Obrázek
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 23 bře 2010 16:51

Řiďte snadno marketing
Plánování kampaní a péče o zákazníky stisknutím tlačítka!
http://www.crmhosting.cz

Nic jsem takovýho na Googlu nehledal. :smile:

memphisto: On je sice ten doplňěk pro skrytí reklam dobrý, ale někdy to rozhodí stránku, proto ho nepoužívám.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 23 bře 2010 17:03

Marfy píše:Před chvílí tam byla pro změnu reklama na alza.cz (kam taky často chodím) a teď už zase Pentax :D
Podle mne je to schválně.Už jsem promazal cookies :evil:

Big Brother Google tě vidí! :lol: Já používám adblock takže má smůlu. :smile:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 23 bře 2010 17:06

Aha, vidíš to :lol: Já mám zaplý AdBlock a reklamy se mi nezobrazují. Když ho zapnu,tak jsou tam :smile: Jinak před chvílí jsem schválně zadal do Googlu Core 2 Duo a chvilku hledal a ejhle, už tu mám reklamu na C2D na Alza.cz :mad:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Flame
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Flame » 23 bře 2010 18:24

Také tu žádné reklamy nemám :-), ale jinak bych neřekl, že to bude náhoda :-)
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH​-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 23 bře 2010 18:36

Jak funguje Google Analytics?
Tisk

Služba Google Analytics využívá soubory cookie první strany (soubory cookie, které jsou nastaveny přímo z domény prohlížené internetové prezentace) a kód jazyka JavaScript ke shromažďování údajů o návštěvnících a sledování údajů o vašich reklamních kampaních. Google Analytics anonymně sleduje, jak návštěvníci používají webové stránky, včetně informací o tom, odkud přišli, co na stránce dělali, a zda splnili některý z konverzních cílů stránek. Služba Analytics rovněž sleduje údaje o vašem elektronickém obchodu a kombinuje je s informacemi o konverzi a kampani a ukazuje vám účinnost vašich reklamních kampaní.

Všechny tyto informace jsou prezentovány přehledně, ale zároveň podrobně, prostřednictvím intuitivních vizuálních přehledů. Google Analytics neovlivní účinnost ani vzhled vašich webových stránek a nevyžaduje hostování žádných dalších souborů na vašem serveru.

S informacemi ze služby Google Analytics budete moci zvýšit provoz na svých stránkách účinněji a tento provoz efektivněji konvertovat.

// jistě to má spojitost s Google Adsens...

Zpět na “Vše ostatní (inet)”