Náhodná reklama,nebo záměr ?
Re: Náhodná reklama,nebo záměr ?
Zkuste si project témata. V každým topicu jiná reklama.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo-teď jsem se díval na téma Test antivirů,a čirou "náhodou " dával Google odkaz na antivir zdarma.Takže to rozhodně náhody nejsou.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Je to cílená reklama. Někdy se podívám podle času na Analytics (mám celkem 24 webů-blogů) a sleduji ty údaje. Google Analytics vám zobrazí snad všechno o návštěvnících vašich stránek (včetně použitého prohlížeče a OS) Je to mnoho co můžete si zjistit k práci s webovými stránkami.
Cílení reklamy je podle toho co vás zajímá, tudíž podle toho se zobrazuje.
Kdybych na to měl čas, budu podle toho upravovat i články a obsah (někdy podle času upravím)
Kdo vypíná Javascript a blokuje všechno, přichází často o důležité informace. Proč se na reklamu nepodívat, když je dobrá (a google je dobrá a neobtěžuje)
Možná právě proto jsou aplikace, překladače, dokumenty atd. zdarma pro všechny. Snažím se zato něco vrátit Google a pracuji na fóru pro webmastery Google (přes 200 odpovědí)
Přeji si a podporuji svobodný internet. Možná si budem platit za přečtení novin na internetu. U Google to nehrozí, zatím jeho i nás ty reklamy podporují, každý není bohatý.
Kdo chce supersoukromí, snadno si ho u Google nastaví, já s tím problémy nemám. Nikdy jsem nezjistil, že by Google chtěl víc osobních údajů než mu sám poskytnu.
Je milé, když se mi povede něco, co se líbí a je za tím dobrá práce autora, vidět i to otevření reklamy a pár centů.
George
Cílení reklamy je podle toho co vás zajímá, tudíž podle toho se zobrazuje.
Kdybych na to měl čas, budu podle toho upravovat i články a obsah (někdy podle času upravím)
Kdo vypíná Javascript a blokuje všechno, přichází často o důležité informace. Proč se na reklamu nepodívat, když je dobrá (a google je dobrá a neobtěžuje)
Možná právě proto jsou aplikace, překladače, dokumenty atd. zdarma pro všechny. Snažím se zato něco vrátit Google a pracuji na fóru pro webmastery Google (přes 200 odpovědí)
Přeji si a podporuji svobodný internet. Možná si budem platit za přečtení novin na internetu. U Google to nehrozí, zatím jeho i nás ty reklamy podporují, každý není bohatý.
Kdo chce supersoukromí, snadno si ho u Google nastaví, já s tím problémy nemám. Nikdy jsem nezjistil, že by Google chtěl víc osobních údajů než mu sám poskytnu.
Je milé, když se mi povede něco, co se líbí a je za tím dobrá práce autora, vidět i to otevření reklamy a pár centů.
George
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...