Mam zablokovaneho administratora,znamy mi povedal,ze som si dala dlhe heslo a pocitac mi ho nezobral a zablokoval sa. Prosim Vas pomohol by ste mi niekto odblokovat?
Při startu počítače mačkej F8, dostaň se tak do nouzového režimu. Měl by tam být účet Administrator, který je normálně skrytý. Přihlaš se do něj a s jeho pomocí změň své heslo na normálním účtu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Prepacte.... ja mam vo zvyku tak pisat :) ... no robila osm to tak dala som nudzovy rezim ale newiem ako mam zmenit to heslo?! velmi prosim o pomoc! :( Dakujem
No přihlásíš se na toho administrátora -> přes ovládací panely vlezeš do uživatelských účtů, vybereš ten do kterého se nemůžeš dostat a heslo mu změníš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
len ze tam mam ... mojho administratora...a vola sa Bobinka a do toho sa NEMOZEm dostat ... :( a potom sa mi tam dal: Administrator ...mala som tam tieto 2 ... a do tohho Bobinka sa nemozem dostat stale mi tam dava,ze musim dat heslo :(
tak mne to nejde ... skusala som a vobes ... robila som to tak ako ked som si menila heslo alebo davala ..klikla som na Start a potom na obrazok ... ale w tom administratovi nie je obrzok ... vyzera to tam ako keby som mala Windows 95'