Prosím o radu Vyřešeno
Prosím o radu
Zdravím ,Když třeba chci odevřit nějakéj odkaz třeba co mně přišlo email tak se zobrazéj jenom přesýpací hodiny a sekne seto.To samý u fotek pošle mně někdo na muj email fotky tak na to kliknu a ono nic zas se to sekne.Nebo si prohlížím stranky jet tam třeba nějakéj odkaz třeba na fotku nebo na něco jinýho a to samé to udělá.Prosím poradíte mně co s tím mám dělat???
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prosím oradu
Dobrý večer,
prosím o upřesnění verze prohlížeče a operačního systému.
Pokud by to byla nákaza, doporučuji sem vložit log z hjt, návod zde na fóru. Kolegové Vám to projdou a poradí postup.
prosím o upřesnění verze prohlížeče a operačního systému.
Pokud by to byla nákaza, doporučuji sem vložit log z hjt, návod zde na fóru. Kolegové Vám to projdou a poradí postup.
Re: Prosím oradu
Teď mi to začalo psát Windows- minimální hodnota virtuální paměti je příliš malá. co s tím? díky
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prosím o radu
V tomto případě je třeba virtuální paměť zvětšit a taky zjistit co ji "žere". Pokud nevím typ operačního systému, nemůžu poradit kde to najít. Dále se hodí sem vložit log z hjt!!!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně , musíme zjistit verzi OS , jak píše pikaso.andreas
Pro XP:
Virtuální paměť
Pravá myš na Tomto počítači → Vlastnosti → karta Upřesnit → tlačítko Výkon → karta Upřesnit → tlačítko Změnit.
1) Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
2) Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
3) Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Pro XP:
Virtuální paměť
Pravá myš na Tomto počítači → Vlastnosti → karta Upřesnit → tlačítko Výkon → karta Upřesnit → tlačítko Změnit.
1) Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
2) Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
3) Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Díky za rady,ale já to odvezu kámošoj ten se na to préj koukne.a něco stým udělá.Všem moc díky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o radu Vyřešeno
Fajn , dávám tedy lock!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!