Pro mnohé neznámé, pro mnohé nezajímavé, ale pro mě a jistě i pro mnohé další dlouho očekávané a jestli to bude stejně dobře zpracované jako minulá verze a bude to tedy celkově ještě lepší tak to bude super.
http://www.nero.com/eng/nero10-presale. ... tm_id=1150
Očekávané (aspoň mnou) NERO 10 konečně přichází !!! Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Očekávané (aspoň mnou) NERO 10 konečně přichází !!! Vyřešeno
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Očekávané (aspoň mnou) NERO 10 konečně přichází !!!
Možná trochu OT, ale tento vtip si neodpustím
Nero 6 uměla vypalovat DVD, Nero 9 Blue-ray, Nero 10 bude umět vypalovat i vesnice

Nero 6 uměla vypalovat DVD, Nero 9 Blue-ray, Nero 10 bude umět vypalovat i vesnice

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě jde hlavně o video program pro úpravu, vytvoření DVD/AVCHD projektu. V tom je u mě NERO 9 zatím úplná jednička. A doufám, že 10 to trumfne. Podle obrázků jsem si tím jistý. Už je vidět hafo funkcí, které 9 postrádala.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Pohlaví:
hehe, jestlipak umí vypálit slivovici?? 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jistě to není nic pro nekonečně vtipně vyjadřující se mladíky, ale pro lidi, kteří jsou rádi v obraze, chtějí se seznámit, dozvědět a nebo mají opravdu zájem, je zde plnohodnotná (omezená akorát minimálně AVCHD a Mpeg4) demoverze balíku NERO 10 Multimedia Suite na 14 dní.
http://www.nero.com/eng/downloads-nero10-trial.php
Slyším rád skutečné připomínky výhod a nevýhod než posměšky a vtipně (zdánlivě) vypadající fráze. Spíše ubohost.
Výhody: Široké spektrum funkcí
100% podpora češtiny
Časté update zlepšující nedokonalé.
Nero 9 mi ze začátku šlo na Visty velice špatně instalovat a "neráci" nakonec vyšli s updatem po kterém bylo vše OK. A to já chválím. Prodejem to u nich totiž nekončí
Nepodceňujte německý povahový rys a to touha po dokonalosti. Stáhněte, vezměte si z nich příklad a potom se budeme mít dobře jak v Německu
http://www.nero.com/eng/downloads-nero10-trial.php
Slyším rád skutečné připomínky výhod a nevýhod než posměšky a vtipně (zdánlivě) vypadající fráze. Spíše ubohost.
Výhody: Široké spektrum funkcí
100% podpora češtiny
Časté update zlepšující nedokonalé.
Nero 9 mi ze začátku šlo na Visty velice špatně instalovat a "neráci" nakonec vyšli s updatem po kterém bylo vše OK. A to já chválím. Prodejem to u nich totiž nekončí

Nepodceňujte německý povahový rys a to touha po dokonalosti. Stáhněte, vezměte si z nich příklad a potom se budeme mít dobře jak v Německu

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”