RemoveIT 4 SE Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

RemoveIT 4 SE

Příspěvekod Luboš » 04 dub 2010 14:59

Zdravím,

na netu jsem objevil nějaký program RemoveIT Pro 4 SE, který (prý) odhalí a odstraní i takové napadení PC, které běžné (a tím pádem i uznávané) antivirové a antispywarové programy nezachytí (!). Moc tomuto popisu nevěřím, tak jsem si ho nainstaloval. V mém systému mám běžně spuštěný antivirový program i program pro detekci spywaru a breberek podobného typu, tak jsem byl zvědav, jak dopadne kontrola. Světe div se - objevil mi asi dvacítku napadených souborů s nabídkou o jejich opravu. Po kliknutí na tlačítko pro jejich opravu (FIX) mi však u každého souboru vypsal hlášku, že soubor nelze opravit automaticky, ale musím si ho smazat ručně sám. Takže teď nevím, co je to vlastně za program. Mám mu důvěřovat? Máte s ním někdo zkušenosti? Lze ho volně stáhnout i z našich (českých) portálů.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Re: RemoveIT 4 SE

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 04 dub 2010 15:24

Je to srač*a, za prvé je to malé a za druhé to má falešné detekce, které pokud chceš odstranit automaticky, musíš zakoupit plnou verzi... hlavně nemaž to, co ti našel.... ale smaž jeho.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 04 dub 2010 15:36

Přesně tak jsem to i provedl - už neexistuje, chudáček. (Byla by sranda, kdyby se za pár dnů / týdnů zjistilo, že je to super program :lol: :x )
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 04 dub 2010 15:50

Není to super program... právě sem ho otestoval a mimo jiné trošku pohledal na netu, byl na seznamu škodlivého software (Pro verze) ... nevím jak teď, ale našel mi toho dost... jeden legitimní čistej sys. soubor, pak ještě nějaké soubory, instalátor hry Stromoví lidé atd... vše čisté (otestováno na virustotal), hru sem tedy netestoval, ale ani není potřeba... asi se řídí podezřelými názvy a umístěním... nebo náhodně vybírá soubory :lol:

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: RemoveIT 4 SE  Vyřešeno

Příspěvekod Luboš » 04 dub 2010 15:59

OK, tak už skončil na smetišti dějin. HOWGH

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”