Nazdar. Mam počítač rok. Vše fungovalo dobře až do tý doby než jsem ho poprvý otevřel a formátoval kamarádovi jeho 40 GB harddisk a dával tam systém. No a tak sem ho několikrát připojoval a zapojoval kšandy a a i na desce... No a já mam 60GB WD disk a měl jsem na něm FAT 32 a napadlo mě, že když mam ten jeho disk tak si převedu disk na NTFS. Zálohoval jsem soubory a spustil instalátor WIN XP, a převed disk na NTFS (druhou volbou v instalaci - to bez RYCHLE). Od toho dne my však počítač zlobí a tak po hoďce se začne počítač strašně kousat a když kliknu na ikonu tak musim tak 5 sekund počkat až pak to jde (To neni možný - dřív vše fungovalo normálně, a muj počítač 2,4GBCeleron 256MB DDR RAm GeForce4 64MB musí XP zvládat) Čim to může být?
Kdy sis těhle problémů všimnul? Hned po instalaci? Nezkoušel si disk znovu zformátovat a systém přeinstalovat?
I když že by byl disk nějak špatně převedenej se mi moc nezdá. Spíš bude chyba někde v systému. Jako nejrozumnější bych teď navrhoval ten reinstal...
dravim,
mam problem s extermin diskem. Ma kapacitu 3TB, ale dostupne jsou pouze 2TB. Spravce disku ukazuje 2TB a pak 750GB neprirazeno. Ale pri kliknuti pravym tlacitkem na 750GB cast, abych s tim nebo mohl udelat, nabidne se mi jen volby Vlastnosti...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.