Potřeboval bych nasdílet internet do netbooku, problem je v tom ze mam na PC pouze 1 sitovou kartu a nechce se mi kupovat dalsi.
Mám k dispozici
- PC, kde je zapojen kabel internetu do jediné síťovky.
- Mobilní telefon (Fujitsu Siemens Loox T830) - starší, ale funkce celkem dobré jak BT i Wifi
- Netbook - podpora BT i WIFI
Šlo by když mobilní telefon propojím kabelem s stolním PC, kde je net ho přez mobilní telefon přez wifi , nebo BT nasdilet do netbooku. (Je mi jasné, že díky kabelu enormě snižuji rychlost přenosu, ale lepší než nic.
- Je mi jasné, že nejlepším řešením by byla koupě routeru, ale momentálně nemám finance, ale budu rád když mi sem hodíte link na nějaký dobrý s co nejnižší cenou. :)
Propojení Mobil/PC/netbook
Re: Propojení Mobil/PC/netbook
Mno to tvoje řešení je sice komplikované, ale mohlo by jít. Mobil musí podporovat sdílení netu z kabelu do Wifi nebo BT, a PC musí podporovat sdílení netu přes kabel do mobilu. (No a tady přestávám dělat chytrou a narovinu řeknu, že nevím jestli ti to podporují. Záleží hlavně na softwaru.
)
Radši našetři pár stovek na router, vsadím se že tvůrci softwaru (nebo firmwaru) na toto sdílení nemyslí. Tak jako nemyslí na spoustu dalších věcí, já si u mobilů, MP3, atd. vždy stěžovala hlavně na software.

Radši našetři pár stovek na router, vsadím se že tvůrci softwaru (nebo firmwaru) na toto sdílení nemyslí. Tak jako nemyslí na spoustu dalších věcí, já si u mobilů, MP3, atd. vždy stěžovala hlavně na software.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1909
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01