Pracovně-herní PC Vyřešeno
Re: Pracovně-herní PC
Jak to mám chápat?:-) Že s tím chladičem by to bylo OK podle tebe?:-) Je tam pokud vim změněná deska a procesor
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na desku jsem nekoukal, ještě mrknu, na 860 jsme se tady nakonec shodli, ne? A co se týká toho chladiče. Já jsem stará rejpna urejpaná 
Mám zkušenosti se třemi chladiči. Jeden AC za 250kč, druhý BOX k mému procesoru a třetí součssná Noctua nejvyšší třídy, kterou jsem ti nabízel a kterou jsem obhajoval. Já ti nemohu k žádným jiným říci nic z praktického hlediska a co se týká testů tak číst umíme oba, že?
Myslím si však, že ti vybraná bude stačit jen mě zajímá, proč ses tak rozhodl? Ten cenový rozdíl je cca 600kč.

Mám zkušenosti se třemi chladiči. Jeden AC za 250kč, druhý BOX k mému procesoru a třetí součssná Noctua nejvyšší třídy, kterou jsem ti nabízel a kterou jsem obhajoval. Já ti nemohu k žádným jiným říci nic z praktického hlediska a co se týká testů tak číst umíme oba, že?

Myslím si však, že ti vybraná bude stačit jen mě zajímá, proč ses tak rozhodl? Ten cenový rozdíl je cca 600kč.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To víš, samotarrk je známý tím, že trpí fóbií z teplot vyšších než 30°C 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To taky, ale opravdu mě zajímá čistě jenom proč se tak rozhodl, nic víc.
Už musím končit čaute po osmé.
Už musím končit čaute po osmé.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
To byla ta jeho uprava. Jsem myslel, ze jsi tam potom uz nahradil jenom ten disk a nevsim jsem si, ze je tam jinej chladic:-)
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máme v tom bordel
už si to objednal?

jj mame. Jeste neobjednal:D
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hoď sem link co chceš a naposled to probereme. důkladně.
Je to stale ten samej. Akorat jsi tam nesouhlasil s tim chladicem (rozdil onech 600). Pokud si myslis, ze to stoji za to tak 600 se tam ztrati v ty castce vicemene.
last
last
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady jsem změnil desku. Je stejná navíc má však 2xSATA 6Gb/s a hlavně 2xeSATA.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... KCB01TTJ01
Zde je verze s deskou bez eSATA o 500kč levnější.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... UB801X4A01
Zde je sestava jak byla.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... TTJ01UTD01
Co se týká toho chladiče. Rád bych tam (kdyby to bylo pro mě) viděl Noctuu NH-D14, co jsem doporučoval, kterou mám. Samozřejmě, že musíme vzít v úvahu, že už se nepohybujeme v procesorech s odběrem 140W, ale 95W a tam tak dokonalý chladič potřeba není. Já bych ho tam vzhledem k ceně rád viděl. Takže zde je verze (nejdražší) s deskou co má vše co má mít. Sám si musíš říct, co chceš. Zda chceš eSATA (pro rychlé připojení externích HDD) a nebo ne. Ale podle mě je nejen kvalita, ale i vybavenost desky důležitá a jak se říká na desce se šetřit nemá a neměli bychom osazovat Intel pomalu za 7 000kč do desky za 2 000kč, to ať se na mě nikdo nezlobí. To není vyvážené. Krom SATA 6Gb/s a eSATA jsou desky ve všech parametrech stejné, pokud jsem se nepřehlédl, což se v 1:02 mohlo stát. ZKONTROLOVAT !
Moje doporučení:
Stavět si to budeš sám nebo to necháš na Alfě, či jinak? Já jen, abychom případně nezapomněli na položku "Sestavení počítače".
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... KCB01TTJ01
Zde je verze s deskou bez eSATA o 500kč levnější.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... UB801X4A01
Zde je sestava jak byla.
Co se týká toho chladiče. Rád bych tam (kdyby to bylo pro mě) viděl Noctuu NH-D14, co jsem doporučoval, kterou mám. Samozřejmě, že musíme vzít v úvahu, že už se nepohybujeme v procesorech s odběrem 140W, ale 95W a tam tak dokonalý chladič potřeba není. Já bych ho tam vzhledem k ceně rád viděl. Takže zde je verze (nejdražší) s deskou co má vše co má mít. Sám si musíš říct, co chceš. Zda chceš eSATA (pro rychlé připojení externích HDD) a nebo ne. Ale podle mě je nejen kvalita, ale i vybavenost desky důležitá a jak se říká na desce se šetřit nemá a neměli bychom osazovat Intel pomalu za 7 000kč do desky za 2 000kč, to ať se na mě nikdo nezlobí. To není vyvážené. Krom SATA 6Gb/s a eSATA jsou desky ve všech parametrech stejné, pokud jsem se nepřehlédl, což se v 1:02 mohlo stát. ZKONTROLOVAT !
Moje doporučení:
Stavět si to budeš sám nebo to necháš na Alfě, či jinak? Já jen, abychom případně nezapomněli na položku "Sestavení počítače".
Ok, tvoje verze mi prijde OK.
S tim sestavenim. Uz je to 5 let, co jsem uspesne slozil svuj prvni PC:-) Verim, ze se doby nezmenily od ty doby. Sem tam jsem i neco delal. I kdyz asi zalezi na cene jestli se mi s tim bude chtit delat. Tezko rict, ktera z tech sluzeb to je. Mohlo by to bejt tohle za 500?
Sestavení nového počítače z řady ALFA hotové sestavy
poplatek za práci technika za sestavení nového počítače ALFA s instalací software
S tim sestavenim. Uz je to 5 let, co jsem uspesne slozil svuj prvni PC:-) Verim, ze se doby nezmenily od ty doby. Sem tam jsem i neco delal. I kdyz asi zalezi na cene jestli se mi s tim bude chtit delat. Tezko rict, ktera z tech sluzeb to je. Mohlo by to bejt tohle za 500?
Sestavení nového počítače z řady ALFA hotové sestavy
poplatek za práci technika za sestavení nového počítače ALFA s instalací software
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel na alfě tě to výjde na 890,- To co odkazuješ je jen úprava jejich sestavy.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3180
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14