z PC do TV
z PC do TV
Zdravím,-chci propojit PC ( GK nVidia - DVI-I) s TV (HDMI).Použiji na to redukci DVI/HDMI+kabel HDMI + zřejmě (?) ještě samostat.propojení zvuku.Jednu TV mám cca 8m a druhou cca 15m od PC.Je to reálné? Bude vlivem délky kabelů znatelný pokles zobrazení (filmy+hry)?Děkuji za názory.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: z PC do TV
Ahoj a vítej na foru.Malej pokles kvality je,ale moc to nepoznáš.Používal jsem propojení 20m a bez problémů.
Děkuji za odpověď , - a ještě dotaz : Lze to udělat tak,že na 8 metrech dám na kábel HDMI nějakou odbočku pro 1.TV a dále pokračuji 7 m na 2.TV ? A ten kábel možno (kvalitativně) běžný,nebo třeba nějaký speciální (značkový)?
Tak to opravdu neutáhne na dvě Tv z jednoho kabelu. Pro tohle se prodávají rozbočovače na HDMI který se zapojují do zásuvky a jsou poměrně drahý.
Pardon! - nedostatečně jsem se vyjádřil.Obě TV nepůjdou z PC současně,vždy bude použita pouze jedna.Jde mi jen o to,abych nemusel kabel pokaždé přehazovat.
Rozumím, ale i tak je potřeba při rozbočení takové kabelu je potřeba napětí jinak to nepůjde.
např. Můj kamarád si chtěl udělat rozbočku z PS3 jak do plazmy tak do LCD monitoru a bez napětí nešel ani jeden vždy musel jeden odpojit.
Můžeš si to vyzkoušet. Je to jako při zapojování internetu taky musíš dát router aby si rozdělil signál.
např. Můj kamarád si chtěl udělat rozbočku z PS3 jak do plazmy tak do LCD monitoru a bez napětí nešel ani jeden vždy musel jeden odpojit.
Můžeš si to vyzkoušet. Je to jako při zapojování internetu taky musíš dát router aby si rozdělil signál.