spybot s&d a terminátor-lze současně?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
spybot s&d a terminátor-lze současně?
Dobrý den,potřeboval bych poradit zda můžu na 1pc používat současně programy spybot s&d a spyware terminátor,nebo zda je lepší jeden z nich odinstalovat,a ještě jestli by jste mi poradili s nastavením prog.spyware terminator v závislosti na současném používání antiviru avg.předem moc díky
HP Compaq dc7900 convertible minitower,Intel core(TM) 2 Quad Q9400 2,66Ghz,4GB RAM,GK "MSI radeon hd5770pmd 1G,monitor HP L2245w 16:9 1680x1050 PnP,zdroj 500w,windows 7 professional 64bit
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: spybot s&d a terminátor-lze současně?
Jednoznačně jeden odinstaluj, oba dva jsou antispywarové programy se zapnutým rez. štítem.
Pokud máš AVG9 , tak ten má svůj antispywarový program , nemusíš tudíž instalovat ST ( nebo u něj trvale vypni rez. štít.
Pokud máš AVG9 , tak ten má svůj antispywarový program , nemusíš tudíž instalovat ST ( nebo u něj trvale vypni rez. štít.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”