Zdravím pánové,potřeboval bych poradit s koupí nové GK,kdy má stará Ati X1950Pro,už mi nestíhá hry typu Battlefield Bad Company2,kdy při multiplayeru dochází k menšímu sekání hry což mi nevyhovuje.
Takže jsem se díval na netu co by se mi líbylo a padla mi do oka tato: http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... mit=Hledat
Jen nevím,kterou z nich prostě tu nejlepší.Nebo popřípadě jestli je v této cenové relaci nějaká jiná a byla by pro mě lepší,tak bych vzal i jinou.
Bylo by to na desku MSI K9N NEO-F,s.AM2,nForce 550,FSB1000HT,GLAN,SATA2,PCIE,takže doufám,že to ještě bude kompatibilní s tou novou GK.
Zdroj mám 400W Rexpower,kdy uté nové GK píšou,že má spotřebu v max. zátěži 108W,takže ta stará GK asi brala více,takže zde by snad problém vyvstat neměl.
Jinak pokud by měl být problém s novou GK i někde jinde tak mi dejte vědět.
Předem díky za tipy a rady.
Výběr nové GK Vyřešeno
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr nové GK
má to doufám PCI-Express x16 ? Grafiku bych bral jedině Vapor-X, samotarrk, později dodá, ale obávám se o tvůj "nekvalitní"(značkou) zdroj..nebude stačit
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Měla by to být tahle http://wwww.2day.cz/msi-k9n-neo-f-s.am2 ... _8258.html
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak grafika ti tam půjde 100%, jelikož je to PCI-E x16, kterou na desce vidím, jen je problém se zdrojem, nebude stačit, kdyby to byl Seasonic nebo Fortron, tak budiž, ale tohle Ti neutáhne..
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Takže myslíš,že ta stará GK žere míň než ta nová?Ale tak dobrá ještě tedy nový zdroj,můžeš mi tedy pomoci ještě nějaký vybrat.
Jinak ty GK hd 5770 jsou tam 3,která je nejlepší?
Jinak ty GK hd 5770 jsou tam 3,která je nejlepší?
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Do nekvalitního zdroje za pár šlupů o tak nízkém výkonu, který nezaručuje nic a maximální ani skutečný výkon (záměrně?) neudává bych žádnou novou kartu nedal. Měl jsem zdroj KME 400W a společně s Novou Saphire ATI 5770 Vapor-X jsem dal také nový zdroj. Takže minimálně +/- 1000kč zainvestuj do zdroje.
Nejlevnější Seasonic ten se v ceně okolo 1000kč dá sehnat jak v 400W tak v 500W provedení.
Nejlevnější Seasonic ten se v ceně okolo 1000kč dá sehnat jak v 400W tak v 500W provedení.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Dobře takže zdroj dokoupím,Ale jakou tu GK z těch tří,která je nejlepší http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... mit=Hledat
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mě tato: http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... ie?start=1
http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=96274
Pokud bys chtěl, ale Power color tak tu první a nebo tu třetí. Ta první je dražší, protože je v balení hra DIRT2 (mimochodem pěkná), ale jsem toho názoru, že kupujeme GK a ne hru.
http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=96274
Pokud bys chtěl, ale Power color tak tu první a nebo tu třetí. Ta první je dražší, protože je v balení hra DIRT2 (mimochodem pěkná), ale jsem toho názoru, že kupujeme GK a ne hru.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Ok super popřemýšlím jakou tedy.Jinak díky za rady.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je na tobě, kolik do toho chceš dát. Chceš hru? Ber první. Chceš jen grafiku? Ber třetí a pokud chceš luxus chlazení, tak ber Vapor-X
Jednoduchá volba 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Budu muset jít do toho Vaporu,páč od 13 do 19 mi vlétě do místnosti kde mám pc práží slunko,takže někdy tu mám neskutečný vedro.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrá volba. K tomu vem tenhle zdroj a máš na chvíli vystaráno. Mám ho doma a je tichý a máš rezervu pro případný upgrade a nebo si jej případně můžeš ponechat do nového PC
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3959
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
25 říj 2024 15:06