Problém s psaním na netu
Problém s psaním na netu
Dobrý den, potřeboval bych vaši radu. Mám notebook Armada 1750 Compaq, stařičký. Při psaní na netu v Google chrome i jiných, na googlu, seznamu, vašich stránkách, prostě všude na internetu mi přeskočí kurzor psaní po každém písmenku někam nahoru, do jiných polí, URL řádky nebo předmětu, nahoru jednoduše, do nejvyšší řádky. Zpátky pak lze dát zmáčknutím libovolné klávesy a kliknutím touchpedu na místo psaní, ale po napsání písmene je zase navrchu. Když píšu nahoře, tak se text zase celý označuje a musím to odoznačovat. Máte nějakou radu. Ovladače klávesnice nejdou odinstalovat. Pouze myši. Ale lepší ovladače na internetu asi nejsou. Jinak bez internetu to píše krásně, asi to nemá kam skákat. Máte tedy nějakou radu, za každou vám předem dík.
Naposledy upravil(a) RudolfIV dne 03 kvě 2010 20:07, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s psaním na netu
Jestli dobře rozumím dotazu, tak problém s psaním je pouze v prohlížeči. Které prohlížeče jsi zkoušel (iexplorer, Firefox, Opera ap.). Jaký máš OS? Je možné, že máš v notebooku nějakého šmejda. Zkontroluj notebook programem Mwav. Po stažení a nainstalování, jej aktualizuj, potom zatrhni hledat Spyware a spusť kontrolu. V okně programu se zobrazují nalezené problémy a ty sem zkopíruj (ne celý log!). Nejprve, ale zkus vymazat všechny cookies a vyčistit notebook programem Ccleaner a to i registry.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky moc. Včera jsem psal, protože jsem noťas dostal s tím, že blbne tak a tak. Jen jsem to zkusil s google chrom a fakt. S Operou i IE mi to nedělá, tak to řešit nebudu a Tobě i ostatním díky. Snad je to jen nekompatibilotu s mým stařičkým noťáskem 350 MHz 192 MB Ram 10 GB HDD contra win xp home. dik
Mě tohle někdy dělá na booku tačped. Když jej při psaní vyřadím ( [Fn]+[F7] to je na Aceru, jinak asi podobně) anebo použiju myš (s automatickým vyřazením tačpedu při použití USB myši) se mi toto přeskakování neděje!
Reference: 
Reference:
Kód: Vybrat vše
http://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/5244-problem-s-psanim-na-nb-preskakuje-kurzor.html
http://www.root.cz/clanky/jak-si-pri-psani-na-notebooku-vypnout-touchpad/

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3390
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek