Dobrý den,chci se zeptat,včera večer sem byl ještě na netu a dneska ráno mi to nechce připojit,píše to toto:
Omezené nebo žádné připojení k síti.
Na všech 3 PC kde internet mám,je povoleno DHCP,u každého z nich je maska sítě 255.255.0.0 a IP adresa je u každého jiná,ale není platná,po příkazu ping na ty 3 různé IP mi to hodí Vypršel časový limit žádosti,po zadání ping na bránu O2 mi to napíše Cílový host nenalezen,je to špatné nebo se s tím dá něco dělat?Díky předem.
Problém s O2
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s O2
Jakou máš bránu a ta IP?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No tu co sem tam měl byla IP 10.0.0.5 a maska tam byla 255.255.255.0,brána 10.0.0.138 což je i nastavovací IP routeru.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
a brána 10.0.0.138 nešla pingnout? Zkus ten router vyndat z elekřiny a za chvilku ho zas zapoj
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj všechny dotazy, zde jsou zbytečné...tady tí poví houbeles...přesně to co tobě mi také píše, je to chyba na jejich straně, vdyž když přestane svítit indikátor Internet, prozvoním z pevné linky tátu, a pak to naskočí, nevím jak to máš ty...
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
no ani ta nejde pingnout,2x sem to zkoušel vyndat ze sítě,ale nic,a nejde ani TV která je přes to připojená,ta píše taky Vypršel časový limit žádosti.
Flame: no jo ale mě všechny kontrolky svítěj,tak jak maj...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli nejde ani TV tak je buď chyba v přívodu k vám nebo přímo v routeru. Hold musíš zavolat na jejich podporu
Tak dle jejich názoru a podle příkazu ping 10.0.0.138 -t který mi řekli,nám odešel modem,divný je že ze dne na den,no uvidíme..díky
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Babička večer také jedla a ráno byla po smrti... Tak to prostě je, že věci odcházejí náhle, na tom není nic neobvyklého.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Komentáře Karlose mě vždy pobaví, ale pravdu má.
Jinak též máme O2 a dříve měli často nějaké potíže a po telefonickém nahlášení (nejen u nás, ale i u přítelkyně) přijel technik a vše zprovoznil. A nestálo to nic i když vyměňoval spojku apod. Modem by jistě zadarmo nebyl, ale stejně proč ho nezavolat ať to zprovozní?
Pro Flame: Neznevažuj a nepodceňuj členy a rady na tomto fóru. Je zde mnoho lidí a o čemkoliv mohou cokoliv vědět a i kdyby poradili způsobem, který problém nevyřeší tak za pokus a poděkování to stojí. A často se věc vyřeší i když vždy vše nejde. Někdo má problém a chce jej veřejně probrat třeba jen, aby znal názory druhých.
Jinak též máme O2 a dříve měli často nějaké potíže a po telefonickém nahlášení (nejen u nás, ale i u přítelkyně) přijel technik a vše zprovoznil. A nestálo to nic i když vyměňoval spojku apod. Modem by jistě zadarmo nebyl, ale stejně proč ho nezavolat ať to zprovozní?
Pro Flame: Neznevažuj a nepodceňuj členy a rady na tomto fóru. Je zde mnoho lidí a o čemkoliv mohou cokoliv vědět a i kdyby poradili způsobem, který problém nevyřeší tak za pokus a poděkování to stojí. A často se věc vyřeší i když vždy vše nejde. Někdo má problém a chce jej veřejně probrat třeba jen, aby znal názory druhých.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3612
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36