Zdravím chhtěl bych vylepšit své starší PC.
Mám zakladovku Asus M2N-SLI.
Procesor AMD Athlon 64.
RAMku 1,5GB.
Grafiku NVIDIA nForce 560SLI
HDD nový nepotřebuju.
Dik za tipy.
Vylepšení a upravení PC Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vylepšení a upravení PC
Je lepší vždy hodit odkazy a ne jen polovičaté údaje. Athlon 64 je širší pojmík
a hledat tu desku bych samozřejmě na Google mohl, ale to bys mohl udělat i ty, když něco chceš, viď 

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
jj to mohl tak za chvili to sem hodim 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuji. Ještě čtyři otázečky
Kolik máš na upgrade peněz.
K čemu PC využíváš hlavně/nejčastěji. Pokud na hry uveď které hraješ a nebo bys rád hrál.
Jaký máš OS a hodlal bys změnit i ten, kdyby to bylo nutné?
A jaký máš zdroj. Značka a watty.

Kolik máš na upgrade peněz.
K čemu PC využíváš hlavně/nejčastěji. Pokud na hry uveď které hraješ a nebo bys rád hrál.
Jaký máš OS a hodlal bys změnit i ten, kdyby to bylo nutné?
A jaký máš zdroj. Značka a watty.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Nechcu nijak velke vylepšováni aby to nebylo moc drahe, ale přesnou částku nemám určenou, počítač používám na vše web, office, hry taky třeba NFS. System mám XP a WIN7. Zdroj teď nevím přesne musel bych najít krabici.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli to na zdroji není napsané tak jej považujme za zdroj no name.
Vidím to na nový PC a nemysli i ten se dá pořídit levně, zvláště pokud máš OS to pak je jiná. Já osobně bych se na vylepšování tohoto vykašlal je to vyhazování peněz. Ale pokud jich moc nemáš, nemáme na výběr.
Procesor ti to zvedne o dost, dvoujádro 3ghz pokud seženeme socket AM2+. Zda deska podporuje AM3 nemám teď možnost zjišťovat pač nejsem u nejrychlejšího internetu a nemám moc času. Pokud ano tak dát 3jádro.
Nová grafika bude na hry super, ale nevíme jaký máš zdroj. Takže + 800 až 1000 za zdroj.
A můžeš doplnit RAM.
Odhadem bez grafiky do 5 000kč. Pokud to je v tvých možnostech dej vědět a jistě někdo poradí a nebo já večer až budu doma.
Vidím to na nový PC a nemysli i ten se dá pořídit levně, zvláště pokud máš OS to pak je jiná. Já osobně bych se na vylepšování tohoto vykašlal je to vyhazování peněz. Ale pokud jich moc nemáš, nemáme na výběr.
Procesor ti to zvedne o dost, dvoujádro 3ghz pokud seženeme socket AM2+. Zda deska podporuje AM3 nemám teď možnost zjišťovat pač nejsem u nejrychlejšího internetu a nemám moc času. Pokud ano tak dát 3jádro.
Nová grafika bude na hry super, ale nevíme jaký máš zdroj. Takže + 800 až 1000 za zdroj.
A můžeš doplnit RAM.
Odhadem bez grafiky do 5 000kč. Pokud to je v tvých možnostech dej vědět a jistě někdo poradí a nebo já večer až budu doma.
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 11 kvě 2010 16:10, celkem upraveno 1 x.
NO nový PC bych teď kupovat nechtěl mam nový ddobrý noťas, ale chtěl jsem trošku a levně vylepšit aspoň i starý počítač 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OK jak jsem tak koukal tak ten nový PC nebude nutný. Čti můj předposlední příspěvek.
OK tak zatím dík
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co to je za grafiku nforce 560SLI? To je spíš čipová sada ne?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problémbude kdo ti to PC složí tedy kdo ti do něj vloží nové komponenty, hlavně procesor, ostatní je jednoduché.