Nejde net Vyřešeno
Re: Nejde net
zkoušel s i bez uvozovek, hned za tendle znak >
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se jak je to zadané tady:

Zadáváš to stejně?

Zadáváš to stejně?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tady to je, sem to zadal bez mezery, proto to neslo
zajímavé je to, že když ve správce úloh odeberu ovladač a chci ho znovu nainstalovat tak se tam neobjeví žádný vykřičník nebo že něco chybí, hlavně mě vrtá hlavou že kámošoj šel net na todle pc to má pc od jiného pořizovatele.
-
- Pohlaví:
Jestliže na tomhle PC net jel, tak je to PC v pořádku. Chyba je někde mezi routerem a PC.
Každopádně je někde hloupá chyba - router jsi zkoušel na jiném PC - jede, PC na jiném routeru jede, kabel na jiném PC jede...
Přitom ledky se nerozsvítí... tzn. není spojení mezi routerem a síťovkou a to žádné - kdyby byl přerušen jeden drát, tak by to něco dělalo, sice by net nejel, ale ledky nebo ikonka připojení by dala něco vědět. Není možné, že dáváš do PC jiný kabel než do routeru? Zkoušel jsi v routeru jinou zásuvku? Zkus pravoklik na síťové připojení a zvol připojit.
Každopádně je někde hloupá chyba - router jsi zkoušel na jiném PC - jede, PC na jiném routeru jede, kabel na jiném PC jede...
Přitom ledky se nerozsvítí... tzn. není spojení mezi routerem a síťovkou a to žádné - kdyby byl přerušen jeden drát, tak by to něco dělalo, sice by net nejel, ale ledky nebo ikonka připojení by dala něco vědět. Není možné, že dáváš do PC jiný kabel než do routeru? Zkoušel jsi v routeru jinou zásuvku? Zkus pravoklik na síťové připojení a zvol připojit.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě to je buď přímo chyba HW nebo špatný ovladač - do teď jsi nenapsal co to je za desku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
základní desky Gigabyte GA-K8NE , nVIDIA nForce4 (CK8-04) - LAN Controller (PHY: Marvell 88E1111/1115) PCI
Síťový adaptér NVIDIA nForce Networking Controller - Packet Scheduler Miniport
nVIDIA GeForce 6200 TurboCache (Gigabyte GV-NX62TC) Grafický adaptér
os xp home edition, špatný ovladače vše je možný ale zkoušel sem stahovat z netu různé verze a nic,i ty které byly dodány k pc na cd.
Síťový adaptér NVIDIA nForce Networking Controller - Packet Scheduler Miniport
nVIDIA GeForce 6200 TurboCache (Gigabyte GV-NX62TC) Grafický adaptér
os xp home edition, špatný ovladače vše je možný ale zkoušel sem stahovat z netu různé verze a nic,i ty které byly dodány k pc na cd.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus z tadyma přímo stáhnout ovladače. Je to v menu Drivers
klikal sem pravým tlačítkem a je tam jen zakázat, přemostit, vlastnosti ale nic takového jako připojit, na routru mám zapojen svůj pc a tam jde net bez problému zkusil sem ho odpojit a dát ten kabel do toho od kamráda a nic, včera u kámoše jsme zkoušeli zapojit kabel do routru a tam mu to šlo svůj routr sem nikde jinde nezkoušle jen u sebe doma na svým pc a na ségřině notasu a to šlo bez problém, zkoušel sem v routru všechny zástrčky a nic, zkusil sem restartovat i nastavneí na routru, tak to by mě zajímalo v čem bude chyba, kámošoj to jde a mě ne.
právě tydle už jsem zkoušel a nic, ale můžu je zkusit znova, stačí kdžy je stáhnu a dám přeinstalovat, nebo ty co jsou v pc ovladače mám odinstalovat ?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Odinstaluj přes správce zařízeí ty co máš teď a nahoď ty nové
zkoušel sem znovu a nefunguje
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”