Sekání PC x Avast Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sekání PC x Avast

Příspěvekod jaro3 » 12 kvě 2010 17:18

Ještě možnost sekání- nedostatek místa , měl bys něco odinstalovat , zvláště ty nelegální programy ( všechny).

Drive C: | 24,41 Gb Total Space | 2,39 Gb Free Space | 9,79% Space Free | Partition Type: NTFS
Drive D: | 124,63 Gb Total Space | 3,10 Gb Free Space | 2,48% Space Free | Partition Type: NTFS
Drive E: | 4,18 Gb Total Space | 0,00 Gb Free Space | 0,00% Space Free | Partition Type: UDF
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
Alarma
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Sekání PC x Avast

Příspěvekod Alarma » 12 kvě 2010 17:25

T-Cleaner a C-Cleaner jsem udělal, ale OTL se šprajclo, zkoušel jsem to dvakrát a pořád to samé a ten online scanner taky, scanovalo to do 15% a pak to stálo 15min a neskenovalo nic.
pozn: to sekání už zmizlo, zatím, snad se to odbouralo nějakým tím pročištěním...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sekání PC x Avast  Vyřešeno

Příspěvekod jaro3 » 12 kvě 2010 17:27

Fajn , tak ještě toto:

Stáhni si ToolsCleaner2( by de A.Rothstein & Dj Quiou )

na plochu a spusť ho.
Klikni na Pt. Restauration (obnova) a poté na OK.
Klikni na Corbeille (koš) a poté na OK.
Klikni na Fichiers temp (temp složky) a poté na OK.
Klikni na Recherche (hledání) a nech Cleaner pracovat. Může se během čištění zastavit , ale nech ho pokračovat.
Když program skončí , klikni na Suppression (odstranění)a odstraň nalezené.
Zavři program.
Program maže i všechny nástroje na odvirování a vytváření logů , které se zde používají (HJT, Combofix, OTM, OTL, OTS atd.)

Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”