Problém s Wifi-Modem+Router
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Wifi-Modem+Router
To je dobrě - nemusíš teda klonovat MAC. Teď asi jen na wifi vypni zabezpečení a uvidíš jestli mobil pojede
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A to zase kde vypnout?
V security jsem dal Encryption na NONE a pořád nic.. tak nevím no
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi vypl zabezpečení tak nebud chyba v něm. Ještě bych zkusil změnit SSID jestli si ji třeba telefon nepamatuje.
Rekapitulace: Máš doma jeden router do kterého máš svod z antény a na něj napojené PC. Jelikož už má wifi bloklou příjmem tak řešíš jak udělat vysílač. Proto máš druhý router, který v diskuzi označuješ jako modem. Na něm máš v tuto chvíli operation mode NAT a IP opsanou z PC (10.x.x.x atd) Net na pc jde ale na mobilu ne. Je to správně?
Rekapitulace: Máš doma jeden router do kterého máš svod z antény a na něj napojené PC. Jelikož už má wifi bloklou příjmem tak řešíš jak udělat vysílač. Proto máš druhý router, který v diskuzi označuješ jako modem. Na něm máš v tuto chvíli operation mode NAT a IP opsanou z PC (10.x.x.x atd) Net na pc jde ale na mobilu ne. Je to správně?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jo, teď mám zapojenej PC do routeru s wifi anténou.. a IP nastavené na DHCP automaticky.. pak je pod tím ještě Adresy DNS serverů a ty tam mám vypsané
A propojení de po sobe:
Anténa ze střechy zapojená do routeru-modem.. Router-modem zapojený přes LAN 1 DO WAN do Routeru-s WIFI anténou, Router s wifi anténou je zapojenej ještě do PC.. V PC mě internet jde, v mobilu chytím plný signál ale nenačte stránka
A propojení de po sobe:
Anténa ze střechy zapojená do routeru-modem.. Router-modem zapojený přes LAN 1 DO WAN do Routeru-s WIFI anténou, Router s wifi anténou je zapojenej ještě do PC.. V PC mě internet jde, v mobilu chytím plný signál ale nenačte stránka
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš někoho s notebookem kdo může ověčit funkčnost wifi? Vyděl bych to buď na špatnopu wifi nebo chybu v mobilu
Zkoušel jsem a dělá to samé co na notebooku.. mám další 1router navíc ještě.. a ten dělá taky to samé.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ale PC přes kabel jedou?
CO? PC přes kabel zapojenej do wifi routru jede OK.
Nechceš se podívat do nastavení te wifi přes program TeamViewer?
když zadám do vyhledavače adresu 192.168.1.254 tak mě to naskočí
Nechceš se podívat do nastavení te wifi přes program TeamViewer?
když zadám do vyhledavače adresu 192.168.1.254 tak mě to naskočí
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nechci se dívat protože jestli ti PC přes kabel jedou tak je router nastavený dobře a já nemám šajn co s tím. Napadá mě leda že máš na notebooku nastavené IP napevno. Ale víc fakt neodhadnu
Tak na mobilu sem to smazal a zkusl se znovu připojit a nejde.. Estli nějak pomůže je to Nokia N900
Tady je ještě obrázek jak to vypadá:

To jak je zaškraté, tam je moe IP adresa, kterou sem kdysi psal
Operation Mode: Gateway: to je to 1 co tam je
TCP/IP Settings
-LAN Interface
-DHCP:SERVER
Pak je tam ještě vypsaná IP adresa:192.168.1.254
a maska: 255.....
-WAN Interface
WAN Access Type: STATIC IP
IP Address: ..... Moje Adresa
Subnet Mask: .... Moje Adresa
Default Gateway: .. Moje Adresa
Tady je ještě obrázek jak to vypadá:

To jak je zaškraté, tam je moe IP adresa, kterou sem kdysi psal
Operation Mode: Gateway: to je to 1 co tam je
TCP/IP Settings
-LAN Interface
-DHCP:SERVER
Pak je tam ještě vypsaná IP adresa:192.168.1.254
a maska: 255.....
-WAN Interface
WAN Access Type: STATIC IP
IP Address: ..... Moje Adresa
Subnet Mask: .... Moje Adresa
Default Gateway: .. Moje Adresa
Tak vcera vecer sa me to povedlo rozchodit.. Jel me PC aj wifi.. Doplnil sem do DNS1: Alternativní server DNS a jelo to
Dneska sa probudim, pripojim sak Wi-fi a jede me to.. Zapnu PC a na PC me nejde internet.. Tak nevim, pres noc sem mel oba dva routry vypnute z elektriky
Dneska sa probudim, pripojim sak Wi-fi a jede me to.. Zapnu PC a na PC me nejde internet.. Tak nevim, pres noc sem mel oba dva routry vypnute z elektriky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
power consumption router tp-link archer ax73 a modem ZTE
od p3v4x » 04 črc 2024 14:17 » v Vše ostatní (hw) - 7
- 4181
-
od Uziv00