izzy píše:Šak já sem právě hledal desku která by u Phenoma II X2 odemkla zbylá 2 jádra popřípadě i L3. USB 3.0 by se možná v budoucnu hodilo ale SATA 3 je zatím u mě zbytečné protože na to abych si pořídil SSD disk fakt nemam prachy

jinak děkuji za názor a pokud byste mi doporučili podobnou desku tak děkuji
Však si vybral velice kvalitní desku tak nechápu tuto tvou reakci.
A toto:
izzy píše:SATA 3 je zatím u mě zbytečné protože na to abych si pořídil SSD disk fakt nemam prachy
nemáš dobře. Pro SSD disk nepotřebuješ SATA 3, stačí SATA 2. A nepleť si SATA II tedy 3 Gb/s a SATA III tedy 6 Gb/s.
Jinak tam nemáš HDD, case a vypalovačku. Asi máš a nechceš tedy kupovat. A ten chladič CPU se mi zdá dost hlučný. 37dB je podle mě dost. Tento bych volil spíše a přece jen po přechod na 4 jádro se Ti vplatí a nemusíš kupovat jinej:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N0CD0AMP4XAle v recenzi (bohužel v EN) se mluví o nějakých 49dB takže si to radši rozmysli, nevím. Třeba někdo kdo ovládá angličtinu lépe se mrkne jak to v tom testu měří a myslí.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540