Vypnutí zvuku televizní reklamy.
Re: Vypnutí zvuku televizní reklamy.
Tak mi napsali z té firmy v Kalifornii kde se MuteMagic vyrábí..samo že nenapsali jak funguje..napsali jen že funguje v USA a Kanadě, s Evropou nemají žádnou zkušenost..tož budu první a objednal sem si to..a kdyby to nefungovalo tak mně to stejně vyjde zadara páč sem ušetřil na poštovném z USA - nechám přes shipito.cz sjednotit zásilku ještě s jinými věcmi které už tam mám na skladě..mimochodem shipito.com/cz založil v USA moc šikovný čech John Vanhara a osobně můžu jen doporučit 

Tak se mi podařilo pro MuteMagic http://www.mutemagic.com/What_s_in_the_Box.php sehnat i schéma pro zapojení a podle toho to mimo jiné snímá i zvuk http://www.mutemagic.com/uploads/Single ... tupNew.pdf
-
- Pohlaví:
Jediné co jsem z toho diagramu pochopil je to, o čem jsme uvažovali. Nebere to žádné kódy, ale používá to mikrofon a zřejmě jen vyhodnocuje rozdíl v hlasitosti TV. V tom případě to u nás fungovat bude, ale s problémy, akční scény apod.....
TO>Blue Spirit : JJ přesně tak bude to o tom co jsme probírali..ikdyž mi nějak nejde do hlavy jak to ten zvuk zase zapne resp. jak pozná kdy ho zapnout když bude zvuk vypnutý a jedíný snímač zdá se je jen mikrofon..to už mi připadá spolehlivější to naše zažízení s tím relátkem,tam je mi to jasné 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Vracím se ke staršímu tématu. Promiň mi mou zvědavost, ale už jsi obdržel zásilku? Pokud ano: funguje to?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
cesta vede přes rozpoznání znělky - sakra to už umí i každej druhej mobil!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš prosím upřesnit to s tím mobilem?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
myslím volbu "kontaktu" hlasovým povelem (volba čísla "naučeným" zvukem)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To by asi fungovalo, musel bys to naučit na znělku reklam na všech kanálech. Ale nějak mně nenapadá, jak by to poznalo konec reklamy při zamutovaném zvuku.
zvuk k vyhodnocení by se musel odebírat před klopným obvodem : znělka = překlopení (první znělka stop, další start.)
takhle se teď třeba osvětlují společná schodiště (všechna tlačítka schodiště mají stejnou funkci - překlopit relé)
- takže problém by se smrsknul na získání impulzu z telefonu při rozpoznání zvuku
myslím že podobný obvod nabízí http://shop.conrad.cz/
Obj. č.: 190951 Spínací stupeň se senzorem jasu 449,00 Kč
takhle se teď třeba osvětlují společná schodiště (všechna tlačítka schodiště mají stejnou funkci - překlopit relé)
- takže problém by se smrsknul na získání impulzu z telefonu při rozpoznání zvuku
myslím že podobný obvod nabízí http://shop.conrad.cz/
Obj. č.: 190951 Spínací stupeň se senzorem jasu 449,00 Kč
Naposledy upravil(a) dodo004 dne 20 kvě 2010 20:37, celkem upraveno 1 x.

Naposledy upravil(a) dodo004 dne 20 kvě 2010 20:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6391
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 21:35