Ahojda,
vim, ze se to tu resi uz dlouho a jsou o tom romany,ale i presto moc moc prosim o radu. Mam v PC WIN7 se softem Catalyst Control Center a TV Plazmu. Jak v PC, tak v TV mam HDMI,takze propojeni je pouze HDMI kabelem. Muzu poprosit o radu o podrobny navod pro lamy,jak to propojit aby to fungovalo a mohla jednoduse pustit v pc film - dvakrat kliknout a bezel na tv? Nebo neexistuje na to primo nejaky prehravac, ve kterem bych jen vybrala,zda bude spusten na pc nebo v tv? A je mozne v prubehu pousteni filmu v tv se i divat na neco na pc?Myslim napr. internet? Dekuji moc za rady.
TV a PC
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TV a PC
Pokud tvoje grafická karta podporuje režim Rozšířená plocha, pak můžeš na monitoru počítače mít jednu aplikaci (třeba internet) a na televizi druhou aplikaci (třeba film). Aby ti po HDMI kabelu šel do televize i zvuk, musí navíc grafická karta mít možnost nastavit i přenos zvuku, televize s HDMI to mívají automaticky. Pokud se jedná o stolní počítač, musí mít samozřejmě grafická karta dva výstupy.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dekuji za iinformace, ale jak to nastavim aby to fungovalo????
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ahojda,
grafiku mam ATI READON 4200 integrovanou na zakladni desce. A TV mam Panasonic Viera 97cm. Jak Pc ,tak TV ma HDMI
grafiku mam ATI READON 4200 integrovanou na zakladni desce. A TV mam Panasonic Viera 97cm. Jak Pc ,tak TV ma HDMI
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Panasonic TV :-(
Ahojda, tak se mi tv s pc snad podarilo propojit.. Ale mam jiny problem
Propojuji to pres HDMI kabel,ale neuspesne. Ale kdyz jsem jen vymenila kabel HDMI za VGA tak to bylo uspesne. Pritom kabel HDMI je vyzkouseny i na jinych zarizenich a vse bylo OK. Takze si myslim, ze se bude jeste neco nekde jen povolovat .Muzete mi prosim poradit? Dekuji. Mam Panasonic Viera Plazmu.Dekuji