MS v hokeji

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: MS v hokeji

Příspěvekod jaojao » 21 kvě 2010 16:57

A to já zase jsem šílenec do hokeje, brával jsem si počas MS ... na celé dovolenou. Opisoval jsem dokonce z půjčené knížky historii českého hokeje (od 1909 :lol: ), mám popsaných asi 5 sešitů A4, - sestavy, zápasy, tabulky, fotky, (z novin), MS, Olympiády,Izvestija,Kanadské poháry..
osobně to sleduji a zapisuju dodnes (od 1971) :lol: (ikdyž jsem si řekl, že to bylo letos naposled stejně to budu čmárat dál :lol: ) vloni jsem začal tahat do základky hokeje syna (nic hokejového z něj nebude ale možná se naučí bruslit :smile: ).
A jen souhlasím s Jágrem (mimochodem jsem to řekl před ním) pokud nebudou reprezentovat ti nejlepší brzy budeme hrát v B skupině o případný postup do A skupiny :-(
Teď jsme měli/máme ještě štěstí, že USA, Kanada, Slováci atd.. tu měli slabé týmy, ale už zítra to může být úplně jinak...a pak boj o udržení a pak tradá do B :o
Naposledy upravil(a) jaojao dne 21 kvě 2010 17:04, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
teflondon
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod teflondon » 21 kvě 2010 17:04

ja se taky na hokej moc nedivam,ani nemusim v okruhu sta metru mam snad 50 hospod,baru,heren atd...takze vim o kazdem golu :lol:
ale uprime-fotbal,hokej atd. me moc nebavi,ve skole se mu radsi vyhybam a nevim co je na nim tak zajimaveho furd behat za micem ,to same hokej.

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek16 » 21 kvě 2010 17:28

nejlepsi jsou sachy to je prava inteligence,behat za balonem nebo honit se za pukem umi kazdy blbec
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!

guest

Příspěvekod guest » 21 kvě 2010 17:31

Šachy jsou super, ale tomu hokeji se nedá upřít jisté kouzlo - obzvlášť když hrajeme s rusákama. :evil:

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek16 » 21 kvě 2010 17:32

na hokeji se mi libi jedine yt bitky
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod M4RTY » 21 kvě 2010 17:33

Umí každý blbec, jo ? Takže předpokládám, že ty nejsi blbec, a neumíš to.. :lol:
Až budeš na úrovni Messi-ho, tak tady něco říkej :D.

K hokeji:
Jsem rád, že česko postoupilo do semifinále. Teď už hokej nesleduji tolik...
Překvapili mě ti Němci :idea:

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek16 » 21 kvě 2010 17:38

jo nejsem blbec a neumim hrat fotbal vubec me to nejak zvlast nesere stejne ta nase fotbalova reprezentace stoji za nic nema cenu sledovat a navic kazda hlavicka co da fotbalista mu odumre nekolik tisic bunek a ja si radsi sve setrim ty si klidne hraj fotbal kdyz te to bavi a asi hodne davas hlavicky koukam.

a navic fanousci fotbalu se jen bijou a to u sachu do je disciplina a vychova pravy sport pro lidi a navic mozek spaluje vice kalorii nez behani po hristi

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 21 kvě 2010 17:48

Začíná tu pěkný flame mezi IT a těmi, kdo aspoň trochu sportují. :D

K tomu mozku - nevím po čem bys zhubl a co by tě vysílo víc. Jestli za hodinu uběhnout 15km (nic nereálného) nebo hodinu přemýšlet
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek16 » 21 kvě 2010 17:55

radsi budu hodinu premyslet a ne jako vul behat za balonem kdyz mi ho vyfukne nekdo jiny,ale je to kazdeho vec
jinak jezdim na kole :-)

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 21 kvě 2010 17:56

Mě Němci a jiní papírově slabí nepřekvapili :smile:
Ale překvapili nejvíc naopak USA - katastrofa.

Překvapil mne i Růža - na 1 zápas postaví Vokouna, ani za stavu 5:0 ho nevystřídá za toho nováčka, kterého postaví proti silnějšímu soupeři a Vokouna nechá sedět, na přesilovku před koncem zápasu nepošle 6 hráče do hry :shock: , tak tady po takovém úvodním "coutchingu" už jsem čekal jen naprostou katastrofu pro nás :-( .

Ale pak se Švédy, Kanadou (na Kanadu jsem jim věřil) a Finy tak to už smekám :smile:
Pokud porazí Švédy po druhé pak už nevím co smeknout, ono smeknout by bylo asi málo :D
Naposledy upravil(a) jaojao dne 21 kvě 2010 17:58, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 21 kvě 2010 17:57

No vidíš. Sport je zdravý :D

Jinak já neříkal co děláš raději, ale co ti dá víc do těla a to je opravdu kolo, fotbal, hokej, prostě něco fyzického. Neříkám že šachy nejsou sport a že jsou špatné. Jen u nich nezhubneš ať bys hrál třeba s Gasparovem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek16 » 21 kvě 2010 18:00

ok vse si dal na pravou miru a tedk tematu nema nekdo tu bitku s kanadou natocenou.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”