jiny format programu Vyřešeno
jiny format programu
Dobry den dneska jsem hrál hru (cod4) a najednou mi nod32 nahlásil vir který byl uložen do karantény (můj nod ma staré aktualizace) a najednou koukám všechny soubory jak např icq,skype atd. se mi převedli o souboru WMA . I když stahuju soubory abych to nějak napravil tak se mi převedou do WMA kdo vi tka prosim poradte
-
- Pohlaví:
Re: jiny format programu
Vítej na PC-Help. Udělej log z Hijack This a nech si ho v příslušné sekci zkontrolovat - viz. můj podpis.
jenomže ja nevim jak se stim hijack this pracuje
tak stáhl jsem ten program ale soubor se mi převedl opět do formatu WMA takže nejde otevřít
-
- Pohlaví:
Zkus ho přejmenovat. Klik pravou myší. Tento problém se zde již řešil, ale nemůžu to najít. 
Našel jsem: viewtopic.php?f=46&t=53441&p=376029&hilit=Ikony#p376029
a toto viewtopic.php?f=39&t=53252&p=374410&hilit=ikony#p374410 a zejména co radí ITCrowd.

Našel jsem: viewtopic.php?f=46&t=53441&p=376029&hilit=Ikony#p376029
a toto viewtopic.php?f=39&t=53252&p=374410&hilit=ikony#p374410 a zejména co radí ITCrowd.
Naposledy upravil(a) guest dne 22 kvě 2010 18:29, celkem upraveno 1 x.
Přejmenoval nainstaloval a na ploše se mi objevil teda ten soubor jak to dělá ale je ve formatu WMA tak jsem zajel do složky a tam je to taky WMA ani eset všechno kromě winu je WMA
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Přejmenuj koncovku na .exe.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
skoušel sem ten ccleaner přejmenoval jsem ho ale opet WMA koukal jsem že když stahuju soubor tak je tam napsano jmeno.exe a pod tim je napsano což je : soubor ve formatu WMA , ale stenak to nechapu přemejšlel sem přeinstalovat windows ale zjistil sem že nemam cd takže už nevim jak to vyřešit
-
- Pohlaví:
A toto jsi zkoušel? Asi ne!
Cituji: Zkus smazat soubor IconCache.db, obvykle je umístěn v /Documents and Settings/Username/Local Settings/Application Data.
Po restartu se budou muset všechny ikony nahrát znovu.
Tento soubor se používá proto, aby byl start systému rychlejší (windows nemusí pro ikony pokaždé ke každému programu). Na druhou stranu, pokud je v něm chyba, zobrazuje se tak dlouho, dokud se soubor neaktualizuje. Po vymazání si ho windows vytvoří znovu - start bude trvat déle
a toto viewtopic.php?f=39&t=53252&p=374410&hilit=ikony#p374410 a zejména co radí ITCrowd
Cituji: Zkus smazat soubor IconCache.db, obvykle je umístěn v /Documents and Settings/Username/Local Settings/Application Data.
Po restartu se budou muset všechny ikony nahrát znovu.
Tento soubor se používá proto, aby byl start systému rychlejší (windows nemusí pro ikony pokaždé ke každému programu). Na druhou stranu, pokud je v něm chyba, zobrazuje se tak dlouho, dokud se soubor neaktualizuje. Po vymazání si ho windows vytvoří znovu - start bude trvat déle
ano to jsem zkoušel a jelikož sem to nenašel v tento počítači tak sem to hledal přes vyhledávač a to nenašlo taky nic
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”