Comis Sans je pěkný font, neznám žádný jiný normální písmo, jaké se používá pro menu?
hele to menu vlevo, to udělal bratránek a vůbec nevim k čemu je, to je pro okrasu asi, nebo spíš pro ostudu

takže na něj kašlat
hele jak si udělal v menu ty | aby byly bílé ikdyž ve zdrojáku vůbec nejsou? v CSS jsem to taky nikde nenašel, tyhle odrážky vůbec neznám, nepoužívám, to ohraničení u času už je fuč, dal jsem padding pouze u času <span id="cas"> taky jsem to posunul aby to bylo jakoby pod hlavním menu když je tam samotné bez toho pod tim, dal jsem tomu (času) padding 2px bez horního paddingu, také pozadí od submenu
takže chceš mi říct, že když dám #time{z-index:1} a u menu to nechám bez toho x-index tak to pojede v pohodě? však já jsem to už takhle zkoušel, uvidí se
ps. v té ukázce ti chybí zakončit hlavní TAG <div id="obal..."> ale to je asi jen pro ukázku že?
EDIT: dneska už po druhý záhada, jednou mi funguje na jednom webu $_SERVER['REQUEST_URL'] vypíše v pohodě adresu skriptu a najednou zase nic, přepíšu to $_SERVER['REQUEST_URI'] a vyhazuje stejný výsledek jako to předtim, ikdyž má vyhazovat celou adresu i s doménou

a teď ještě k tomu funguje to co mi před 1dnem nešlo a mám skoro stejný kód, přidal jsem tam ještě další věci, takže kdybych je dal pryč, kód by byl identický!!! zajímavý dnešní svět, opravdu zajímavé