Jak LCD obrazovku napojit jako TV
- Kouril34
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak LCD obrazovku napojit jako TV
Zdravím chci se zeptat, mám LCD obrazovku 22 palců a chci to napojit tak aby to fungovalo jako normal televize, takže bych potřeboval nějakou redukci, aby na jedné straně byl scart a na druhé takovej ten modrej co vede z obrazovky. Prosím poradte. Díky 

Re: Jak LCD obrazovku napojit jako TV
On chce místo Televize, LCD monitor, že to zapneš a můžeš si to přepínat mezi programy/i 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Nebo si kup TV kartu do PC... tam zapojíš klasický koaxalní kabel a máš to rovnou v operačním systému ... dkyž si koupiš tu přepojku ze vga a na scart, musel by si to pokaždé přepojovat..
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl

- Kouril34
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám menší problém koupil jsem si teda tu korekci že na jedné straně je scart koncovka a na druhém je VGA. Napojil jsem scart do přístroje od satelitu a VGA do monitoru, ale monitor se hodí do režimu jakoby spánku. Nevíte jak na to ?
El Diablo píše:http://www.zbozi.cz/items?q=adapter%20scart%20vga&order=relevance&minPrice=&maxPrice=&sId=&r=web&redir=1
tenhle system neni nejlepsi muze ti jit obraz obracene a nebo vubec mne by jen zajimalo jak se da napojit scart na monitor pres r/g/b/ v/ hv
Kouril34 píše:Mám menší problém koupil jsem si teda tu korekci že na jedné straně je scart koncovka a na druhém je VGA. Napojil jsem scart do přístroje od satelitu a VGA do monitoru, ale monitor se hodí do režimu jakoby spánku. Nevíte jak na to ?
na satelitu asi nemas plne zapojeni scartu na monitoru by se mneli propojit nejake piny mislim ze pin 10 ale uz nevim ze kterym ale nejsem si jisty skousel sem nejak zbastlit redukci ale bez uspechu pak uz sem na to nemnel cas
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokoušíš se o neproveditelné. Ve SCARTu není signál, který by byl kompatibilní se vstupy počítačového monitoru. Jediná cesta vede přes aktivní převodník, třeba MULTI CONVERTER model DCX305 odtud.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
jenze ta cena ale vym ze po domacku vyrobena redukci i tenhle prevodnik uvedeny vyse funguje ale jen na starych analogovych monitorech a nekde jsem cetl ze pry je signal identicky u vsech zarizeni jen ze se lisi pouze nejakyma drobnostma a u scartu pri bastleni bacha je tam vystup 12v at si neodhulis monitor
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To mohli napsat tak akorát v nedělní příloze Blesku. Signály se liší asi tak, jako se svými vlastnostmi liší nafta od benzínu: oboje se lije do nádrže auta a oboje se kupuje u pumpy, ale to je všechno, co ty dvě věci mají společného.a nekde jsem cetl ze pry je signal identicky u vsech zarizeni jen ze se lisi pouze nejakyma drobnostma
A ohledně pinu ve SCARTu: pin 12 ve SCARTu nemá s monitorem vůbec nic společného.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ta cena převodníku je dobrá.Nebylo by lepší natáhnout jen kabel a pořídit něco takového?http://www.technisat.cz/index0132.html?nav=PC_produkty,cs,76
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Televizn%C3%AD+a+st%C5%99ihov%C3%A9+karty%5CExtern%C3%AD+Tunery%5CSatelitn%C3%AD
Nebo něco takového a nebudeš mít problém s připojením ničeho.
http://avmania.zive.cz/Televize/Samsung-SyncMaster-2333HD-test-23-LCD-TV/sc-32-sr-1-a-1659/default.aspx
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Televizn%C3%AD+a+st%C5%99ihov%C3%A9+karty%5CExtern%C3%AD+Tunery%5CSatelitn%C3%AD
Nebo něco takového a nebudeš mít problém s připojením ničeho.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5589
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 21:46