Ahoj,chci začít prodávat věci na Aukru ale abych něco neudělal špatně,tak si to teď studuji ale většinu věcí co potřebuji vědět,jsem tam nenašel,proto se tady zeptám zatím mám jeden dotaz ale možná,že přibydou další.Děkuji
Dotaz(y):Aukro si prý účtuje provizi,ta provize se platí ikdyž je Aukce neúspěšná?A hlavně jak se ta provize platí,přece jim ten 0,50Kč nebudu platit na účet či jakkoliv jinak.
Aukro - dotaz(y)
Re: Aukro - dotaz(y)
Provize se platí pouze při uskutečněným prodeji (prodejce prodá).
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud chceš na AUKRU obchodovat častěji, je výhodné tam při první transakci poslat třeba 100,- Kč a oni ti z toho pak budou odečítat po každé uskutečněné transakci. Od okamžiku, kdy se dostaneš pod nulu, máš 14 dnů na to, abys tam poslal další peníze.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Aha a já si myslel,že je to zdarma.
A ten kredit se tam dá nabít přes sms?

A ten kredit se tam dá nabít přes sms?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
U mě to bylo tak, že jsem registrací dostal na aukro účet 50Kč, které můžu na prodej využít
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Takže defaultně je Aukro nabité 50Kč?
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Na aukru sem prodal i koupil pár věcí a sem spokojený - a dát za inzerát korunu - směšné - dej to do novin a uvidíš kolik zaplatíš. A pokud to je věc, která se dobře prodává tak se lidi předhánějí a dají i za věc dost peněz...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kolik máš zjistíš v "Můj účet" -> Účty -> Aktuální zůstatek a platba
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Já jsem měl -50Kč, a až potom jsem platil
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jackm píše:Aha a já si myslel,že je to zdarma.![]()
A jak by Aukro vydělávalo ?

CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Tazator:Mě nejde ani tak o to,že se tam platí ale o to jak tam ty peníze dostat nejlepší by to bylo přes sms.
Žbeky:Díky kouknu se.
Flame:Takovou otázku jsem si také pokládal já myslel,že z reklam ale bylo mi to divné,teď už to vím.
Žbeky:Díky kouknu se.
Flame:Takovou otázku jsem si také pokládal já myslel,že z reklam ale bylo mi to divné,teď už to vím.
Peníze klasicky přes účet, kartou, přes paypal nebo složenkou 

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2230
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 11:47