Děkuji,dnes večer si to nabiji.
Jinak mám tu další dotaz:Když to budu odesílat přes Doporučený balík to stojí 49Kč do 500g,tak si cenu mohu určit svou?Čili dejme tomu,že si určím 60Kč ještě za balné jde to?
Aukro - dotaz(y)
Re: Aukro - dotaz(y)
spíš dej cenu prodávaného produktu o něco dražší (třeba o těch 60kč) a připiš : Cena včetně poštovného...a nemusíš ani říkat, kolik sis za to původně namarkoval.
There are no stupid questions, just stupid people.
MR.Garrison
MR.Garrison
To já bych šel spíše do opačné taktiky, cenu výrobku dej nižžší a poštovné dej dražší
, jelikož poté půjde provize aukru znižžší částky, a tedy jimnebudeš tolik platit 
Jinak cenu poštovného si můžeš dát jakoukoliv, ale když prodáváš něco o hodnotě 200Kč a za poštovné budeš požadovat další 100Kč, tak imho nebude tolik zájemců.

Jinak cenu poštovného si můžeš dát jakoukoliv, ale když prodáváš něco o hodnotě 200Kč a za poštovné budeš požadovat další 100Kč, tak imho nebude tolik zájemců.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Do AUKRA zadáváš dvě ceny: cenu, za kterou věc prodáváš a cenu za dopravu. Navíc tam zaškrtáváš, zda dopravu hradí prodávající nebo kupující. Je jen na tobě, jaké ceny tam zadáš, to znamená, že u ceny dopravy se nemusíš držet ceníku pošty. Jediné, co se může stát, pokud cenu dopravy přepískneš, je to, že v hodnocení, které do AUKRA dávají po úspěšném průběhu obě zúčastněné strany aukce, se může objevit námitka kupujícího, že jsi chtěl za dopravu (například) 200,- Kč a poštovné ve skutečnosti dělalo jen 50,-. Ani to ale není důvod k nějaké reklamaci, jen si můžou případní kupující ve tvých příštích aukcích rozmýšlet, jestli za takových okolností vůbec mají o obchody s tebou zájem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sender píše:Provize se platí pouze při uskutečněným prodeji (prodejce prodá).
Taky počítej s tím, že platíš už za zveřejnění aukce + příplatky například za zobrazení aukce na hlavní stránce, zvýraznění, tučný titulek, obrázek větší než 50Kb atd.
Platit sms se nedá. Je to drahá služba a většina peněz by šla operátorovi. Tady můžeš platit buď převodem, složenkou, kartou či paypal. A já platím až ve chvíli, kdy mě na to mailově upozorní

mmmartin píše:Do AUKRA zadáváš dvě ceny: cenu, za kterou věc prodáváš a cenu za dopravu. Navíc tam zaškrtáváš, zda dopravu hradí prodávající nebo kupující. Je jen na tobě, jaké ceny tam zadáš, to znamená, že u ceny dopravy se nemusíš držet ceníku pošty. Jediné, co se může stát, pokud cenu dopravy přepískneš, je to, že v hodnocení, které do AUKRA dávají po úspěšném průběhu obě zúčastněné strany aukce, se může objevit námitka kupujícího, že jsi chtěl za dopravu (například) 200,- Kč a poštovné ve skutečnosti dělalo jen 50,-. Ani to ale není důvod k nějaké reklamaci, jen si můžou případní kupující ve tvých příštích aukcích rozmýšlet, jestli za takových okolností vůbec mají o obchody s tebou zájem.
Kupující by se měl před přihozením podívat, kolik si prodávající účtuje za poštovné. Zakoupením zboží kupující s touto částkou souhlasí a neměl by si tedy stěžovat. Já si například účtuji 80Kč, ikdyž poštovné nakonec vyjde třeba jen na 50Kč. Nesmíme ale zapomínat na cenu krabice, pásky, čas na zabalování, dopravení balíku na poštu. Chápu že někdo si může stanovit cenu i 200Kč. Jsou tací, kteří to mají na nejbližší poštu i 10Km! Pak náklady stoupají.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Lze vyuzit i sluzba kterou pouzivam ja, jmenuje se superCASH, stranka ti vygeneruje neco jako fakturu a ty ji jen vytisknes a doneses ji na nejbilzsi terminal Sazky a zaplatis... :) a je hotovo... 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Novoty: To zní zajímavě. Někdy vyzkouším.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
A za zveřejnění se platí kolik?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč se nepodíváš na ceník Aukra??
http://www.aukro.cz/country_pages/56/0/z4_updated.php#2
Mimochodem, odpovědi na všechny dotazy najdeš v nápovědě. Přijde mi toto vlákno úplně zbytečné.
http://www.aukro.cz/country_pages/56/0/z4_updated.php#2
Mimochodem, odpovědi na všechny dotazy najdeš v nápovědě. Přijde mi toto vlákno úplně zbytečné.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Hm,tak koukám,že ty chtějí peníze za všechno,to si to ještě rozmyslím jestli tam budu prodávat.
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jako všude... Tak to tam nedávej a prodej jinde - a když neprodáš tak zkus Aukro - :) jednoduché...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na Aukru se dá prodat úplně všechno. Lidi tam prodávaj i rezavý šrouby, a prodají se!
Nevím, dneska kvalitní aukční server bez poplatku nenajdeš. I na odklepnuto.cz chtějí peníze. Dříve myslím to bylo zadarmo.
Zas si ale neberou tolik, aby do toho člověk nešel. Do 1500Kč 4%. Takže když prodáš něco za 500Kč, naúčtují 20Kč. To snad není hrozné, nebo snad ano?

Nevím, dneska kvalitní aukční server bez poplatku nenajdeš. I na odklepnuto.cz chtějí peníze. Dříve myslím to bylo zadarmo.
Zas si ale neberou tolik, aby do toho člověk nešel. Do 1500Kč 4%. Takže když prodáš něco za 500Kč, naúčtují 20Kč. To snad není hrozné, nebo snad ano?
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2361
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 11:47