Ahoj,mám problém,postavil jsem si na Aukru takový záložní PC,většinu věcí jsem měl doma akorát základní desku jsem si koupil.
Mám ale problém seká se mi tu GTA SAN ANDREAS a už si nevím rady,jelikož Teploty v pořádku,Nejnovější ovladače nejaktuálnější DirectX,vypl jsem všechny programy co by mohli PC zdržovat(Apache,Mysql,Nod32),ale hra má 20FPS při akci pod 15FPS.Nevím čím by to mohlo být konfigurace je zde:Intel Pentium Celeron D@2.4GHz,Intel deska,ATi Radeon 9600 128MB AGP8X,beží v AGP4X(deska nemá podporu 8x),215W zdroj,který byl odebrán z počítače značky IBM,1GB Ram Kingston,Windows XP Pro SP3,jelikož jsem tu měl velmi pomalý disk 20GB tak jsem Windows programem Paragon Partion Manager překopíroval na lepší disk 30GB,který jsem kontroloval jak rychle tak pomalu HD tune a jeho sektroy jsou v pořádku i jeho stav.Dále jsem zkusil dát na 160GB disk,na kterém není Windows GTA SA ale i z toho disku bylo FPS stejné.Disky beží v DMA2 módu.Opravdu si nevím rady,přitom sestava je dobrá na tuto hru a před několika měsíci jsem měl ještě jako hlavní PC Intel Pentium 4@2.4GHZ,s tou samou grafikou a pamětí a tam to jelo na nejvyšší bezproblému.Prosím poraďte mi ikdyž to asi nemá řešení,jedině že by to souviselo s tím,že jsem ty Windowsy na ten 30GB nenainstaloval ale zkopíroval ale Windowsy makají vpohodě jen ta hra ne,jinak mi tu Call of Duty 2 jede bezproblému jiné hry jsem nezkoušel.
Gta Sa sekání na doporučeném pc-VIDEO Vyřešeno
Gta Sa sekání na doporučeném pc-VIDEO
Naposledy upravil(a) jackm dne 31 kvě 2010 17:13, celkem upraveno 2 x.
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Gta Sa sekání na doporučeném pc
a ty se divíš ? hraješ to na plné detaily ? při 1280 ? já měl E4700 2.66@3.2Ghz, 3gb ram, a grafiku ati 4650 512 mb ddr12, a na plné jsem měl kolem 26fps...ta grafika je hoodně slabá ta x1900 na gta sa
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
GTA IV snese hodně blbej procik...a RAMky viceménně....ale potřebuješ zatraceně nadupanou GRAFIKU...a to ta tvoje není
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Tady se jedná o GTA-SA
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
gta IV?
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
O GTA IV SE ZDE NEMLUVÍ.
Ne grafika je dost dobrá na GTA SA nevím proč by tam nemělo jít navíc to šlo přesně stou to grafikou v jiné sestavě kde byl jen jiný procesor Pentium IV@2.4GHZ a pak ještě na jiné a tam byl Celeron D@3GHz a 512MB RAM.A hraju to na minimální.
Ne grafika je dost dobrá na GTA SA nevím proč by tam nemělo jít navíc to šlo přesně stou to grafikou v jiné sestavě kde byl jen jiný procesor Pentium IV@2.4GHZ a pak ještě na jiné a tam byl Celeron D@3GHz a 512MB RAM.A hraju to na minimální.
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja ti rikam ze grafika je slaba
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus stáhnout nejnovější patch
Flame a já ti řikám,že grafikou to není.
Patch stahuji ale vždy to jelo i bez něj.
A teď jsem zkoušel i FlatOut2 a taky tu jde bezproblémů.
Patch stahuji ale vždy to jelo i bez něj.
A teď jsem zkoušel i FlatOut2 a taky tu jde bezproblémů.
Tak jsem googlil a i ze zkušeností kámošů GTA SA jede bezproblémů na 1.6GHz procesoru a 64mb grafice,512mb ram tak fakt nevím proč to nejde.A nemám rád když lidi zatracujou věci jelikož na té 9600 jsem spustil i CoD4 bez seků a hodně nových her,problém je že nevím prčo na Pentium 4 to s tou grafikou šlo a teď,když mám novou desku a jiný procesor nejde to.Ještě bych mohl zkusit toto: FastWrites na OFF ale nevím jak se to dělá poradí někdo?Jinak mám doma skoro úplně novou nVidii 6200 tak ji zkusim vyměnit ale opravdu nevím proč to nejde,když tato grafika byla původně ve dvouch sestavách kde bylo ještě méně ram paměti a jelo to.
Edit:Jedině,že by to bylo tím,že tady jede grafika na AGP4X a v jiných sestavách mi jela na AGP8X ale nevím,když to rozjíždí i na ATi 9200 AGP4X.Zkusím teda tu nVidii 6200 ale je na tom dost blbě oproti ATi9600,sice má Shader Model 3.0 ale jinak je ve všem lepší ta 9600,to je fakt dobrej kus.A ještě mě napadlo kolik má být v Biosu PCI LATENCY TIMER?Mám tam 32.
Edit:Jedině,že by to bylo tím,že tady jede grafika na AGP4X a v jiných sestavách mi jela na AGP8X ale nevím,když to rozjíždí i na ATi 9200 AGP4X.Zkusím teda tu nVidii 6200 ale je na tom dost blbě oproti ATi9600,sice má Shader Model 3.0 ale jinak je ve všem lepší ta 9600,to je fakt dobrej kus.A ještě mě napadlo kolik má být v Biosu PCI LATENCY TIMER?Mám tam 32.
Re: Gta Sa sekání na doporučeném pc-jak vypnu fastwrites?
Tak ani na té nVidii 6200 to není lepší já opravdu nevím kde je chyba,když na jiných sestavách to běhalo lépe,jedině zkusím ještě reinstall systému.
Re: Gta Sa sekání na doporučeném pc-jak vypnu fastwrites?
pardon, nějak sem to přehlid 

„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3100
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57