mam takovy dotaz lze zjistit z telefoniho cisla komu patri a kde se ten dotycny nachazi,stale me rpozvani jedno cislo,ale ja nevim komu patri a rad bych se to dozvedel je na to nejaky program popripade nejaky web.
// Změna názvu. Původní název "telefoni cislo lze zistit komu patri" asi tazatel psal po deseti pivech ... // mike007
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami! VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou! VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
ME MINULE VOLALA STARA PANNI KTERA SI MYSLELA ZE SEM JEJI VNUK KVULI PUJCCE V NEJAKY BANCE, HOSI MESIC JSEM JI VYSVETLOVAT ZE NEJSEM ZADNEJ HONZIK ALE PAVLIK A FURT VOLALA. NAKONEC MI ZAVOLALA A REKLA NO HONZIKU TAK SEM TO NEDOSTALA A OD TY DOBY MY UZ NEZAVOLALA
Podobně profláknuté je číslo 230 237 120. Nechápu blbce, jinak je nelze nazvat, kteří se snaží zavolat zpátky někomu, koho neznají a kdo je jen prozvonil. Když mi někdo něco chce, tak ať mi volá tak dlouho, dokud mu to nezvednu a když mu to zvednu a zjistím, že je to vopruz, tak číslo stiskem několika kláves založím mezi blokované a hotovo.