Dnes mi u dveří zazvonil agent od UPC a nabízel připojení 10/1(Mb/s) garantovanou cenou 304,-Kč/měs. na jeden rok. Tahle nabídka se mi zdá skvělá ale mám jednu obavu že po roce vyšroubují cenu a obvyklých 500,- Kč/měs. a to už tak skvělé není. Jaká je vaše zkušenost s UPC a úpravou cen pokud jste si pořídili některý jejich produktů v akci.
PS: U nás pořád někdo něco stahuje taky dětičky si pomalu začnou vydělávat předpokládám že by se hodilo za výhodnou cenu pořídit silnější připojení než mám nyní u ISP ERkor Ostrava
ISP-UPC a nabídka připojení 10M/1M za 304 Kč - doporučíte?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
ISP-UPC a nabídka připojení 10M/1M za 304 Kč - doporučíte?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Re: ISP-UPC a nabídka připojení 10M/1M za 304 Kč - doporučít
Honzo já s nima zkušenost nemám, kluk má od nich telku a O.K. Ale tady mne vždy zarazí ta cena garantovaná na 1 rok. Pak to zvýší na dvojnásobek a musíš na to přistoupit, protože tak nějak počítají s tím, že nebudeš investovat do nového zařízení. Já bych do toho nešel, pouze v případě, že by mi v následujících letech garantovali nějakou slušnou cenu - samozřejmě ne na hubu od nějakýho podomního agenta, ale smluvně, resp. písemně. 

- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jak je to u UPC, ale zkus se s někým z nich osobně spojit a když na to půjdeš chytře, můžeš zkusit usmlouvat lepší podmínky (třeba taťka teď kupuje nové auto-VW Tiguan a vyhádal si slevu cca 60k, což je fakt pěkné)
-
- Pohlaví:
Ta cena je garantována opravdu na rok. Takže počítej s tím, že ji zvýší. Je to lapadlo na nové zákazníky.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já myslim že 500kč na měsíc za tohle je celkem dobré, mám skoro to stejní, akorát upload mám mít 2Mb/s, ale WiFi je WiFi, takže max 190kB/s a download je kolem 1MB/s
jinak jestli bydlíš v Porubě tak můžu doporučit: http://poruba.net/prehled-sluzeb/intern ... omacnosti/ pár idí znám co to mají, je to optika a nádherná rychlost :-)
jinak jestli bydlíš v Porubě tak můžu doporučit: http://poruba.net/prehled-sluzeb/intern ... omacnosti/ pár idí znám co to mají, je to optika a nádherná rychlost :-)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
-
- Pohlaví:
OT/
Imho to má do Poruby z Plzně dost daleko
OT/
Imho to má do Poruby z Plzně dost daleko

OT/
Co jsem slyšel ohlasy uživatelů UPC na Netu, tak TV skvělá, Net blbne ... navíc myslím prasí P2P a Rapidshare a spol. downloady ...
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
já mám od UPC i TV i internet. internet je v pohodě, jenže mám nějaký předpotopní balíček, takže platím úplně jiný ceny. na internet si nestěžuju ale ten jejich zatracenej STB se zasekává, přehřívá a nový ti nedaj. za 150 měsíčně si ale můžeš objednat lepší. a na to jsem se jim zvysoka, protože v telce stejně nedávají kromě sportu nic zajímavého.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Stejná zkušenost: internet od UPC OK, televize analogová i digitální technicky k nekoukání - alespoň ještě před cca rokem, pak jsem televizi odhlásil. Předpotopní balíček se mi podařilo změnit po delší komunikaci s Klientským centrem a po pohrůžce Telekomunikačním úřadem.. Nové tarify (10 M / 399 Kč atd.) nabízejí pouze novým klientům a nějak nechtěli rozumět tomu, že se mi nechce platit v rámci starého balíčku téměř dvojnásobek za stejný datový tok, který nabízejí v nových balíčcích jen novým klientům.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zákaznické centrum už se zlepšilo, ale i tak mívají občas slabé chvilky. Předtím to byl horor. Ale ideální to stále není.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit tak to asi ERKor Ostrava nebude z Ostravy, nepsal město, jen jsem to odhadl podle ISP 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3129
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 4197
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5101
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3489
-
od Bary-Jan