Zdravím,
hraji už několik let WoW na freeserverech a teď jsme chtěli jít s kamarády na jeden PVP server. Pořád mi nešlo se připojit a nevěděl jsem co se děje. Zkoušel jsem i z jejich accountů a nic. Proto jsem dokonce přeinstaloval WoW. Nic. Až pak mě to napadlo. Najel jsem si BANLIST a uviděl tam, že na moji ip byl dán ban (79.127.176.7) ... přitom jsem tam nikdy nehrál !!

... začal jsem si zjišťovat věci okolo toho a dozvěděl se že mám neveřejnou IP, kterou můj provider INFOS poskytuje více uživatelům. Volal jsem jim ohledně změny ip na veřejnou a to bych musel platit pravidelně více peněz. Kdyby to bylo třeba jednorázově, tak bych byl ještě ochotný na to přistoupit, ale abych měsíčně platil víc? ...ne to si dovolit nemůžu. Změnu neveřejné pro celý můj okruh mi řekli že neudělají protože to není dobře techniky možné... jestli je to pravda nebo prostě nechtějí a jen si říkají, že si třeba připlatím a vyjde to pro ně lépe, tak to nevím... Ale nezmění mi ji. Admin serveru nereaguje, protože má zřejmě hodně práce a emailu denně + i když si žádost přečte, tak si myslím, že mi napíše něco ve stylu, to by mohl říct každý atd... Můžu si nějak já sám změni IP adresu ??
Jsem Apple ovce

.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.