, podařilo se mi omylem si na klávesnici vypnout přijímač bezdrátové sítě na svém noťasi. Přes poradce při potížích jsem se k nápravě dostala, takže jsem přijímač klávesami znovu aktivovala. I když zjišťuji, že i ten občas spadne. Nyní je příjem ve stavu, že lze připojit k bezdrátové síti, ale nelze zobrazit webové stránky. Když jsem zadala diagnostiku potíží s připojením, píše mi to u Brány : neexistuje žádná položka výchozí brány.... u Diagnostiky vsrtvy IP mi píše: položka výchozí trasa chybí nebo je neplatná, ale IP adresa je platná, no nerozumím tomu.
, podařilo se mi omylem si na klávesnici vypnout přijímač bezdrátové sítě na svém noťasi. Přes poradce při potížích jsem se k nápravě dostala, takže jsem přijímač klávesami znovu aktivovala. I když zjišťuji, že i ten občas spadne. Nyní je příjem ve stavu, že lze připojit k bezdrátové síti, ale nelze zobrazit webové stránky. Když jsem zadala diagnostiku potíží s připojením, píše mi to u Brány : neexistuje žádná položka výchozí brány.... u Diagnostiky vsrtvy IP mi píše: položka výchozí trasa chybí nebo je neplatná, ale IP adresa je platná, no nerozumím tomu.A pak samozřejme následuje diagnostika IP,bezdrátové sítě, rozhraní Winsock, síťového adaptéru... vše toto by mělo být vpořádku.
Pak je diagnostika HTTP, HTTPS a FTP, což hlásí nepodařilo se vytvořit připojení Protokol HTTP, HTTPS a FTP. Nevím, zda jsou informace dostačující, dodávám ještě, že mám Windows XP... děkuji za každou odpověď.