mikrofon Vyřešeno
mikrofon
Dobry den mam takovej malej problem :) preinstaloval jsem pc nainstaloval vse potrebne ale nejde mi mikrofon z toho co jsem tady vycetl jsi myslim ze problem je v nastaveni biosu akorat nevim co tam mam nastavit :), ve spravci zarizeni mam otaznik jen u ''zvukove zarizeni na zbernici High Definiton Audio'' ale to jak jsem pochopil by na to nemelo mit vliv, kompa mam Athlon 64 3500+ zakladni deska K8N Neo4-F graficka karta ATI Radeon HD 3800 prosim poradte predem diky
Re: mikrofon
Stahni si ovladače dle OS (zatrhni accept a next)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítám Tě na Pc-help! V Biosu, žádný mikrofon nenastavíš. Podle všeho chybí, nebo je nevhodný ovladač zvukové karty. Najdeš jej na CD k základní desce, případně na stránkách výrobce základní desky, pokud to je integrovaná zvuková karta.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jsem to nainstaloval znova aj ty HDIM ovladace ten u nej mi otaznik zmyzel ale mikrofon furt nejde a to jem zkousel tri
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - Zvuk - nastavení výchozího zařízení a také zda nemáš staženou hlasitost u mikrofonu a pak otestuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
tak tam mam nastaveny Realtek AC97 Audio nic jinyho tam ani nejde a hlasitost mam na plno jeste se chci zeptat neda se neco s mikrofonem nastavit v tom programu od zvukovky jmenuje se sound effect manager
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus sem dát screeny , jak to máš nastaveno. Máš mic ve správné zdířce?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
mikrofon mam zapojenej dobre dival jsem se snad uz strokrat :) http://yfrog.com/f/j5beznzvuyauj/ tady mate ten screen
tak uz to beha :) vubec nevim cim to mohlo bejt ale jde to :) fakt nechapu
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nejsou problémy , můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Re: mikrofon Vyřešeno

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2731
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”