Sekavé rolování Vyřešeno
Sekavé rolování
Dobrý den. Dneska jsem si nainstaloval Service pack 3 (windows xp) a od té doby se mě seká rolování. Myslím jako když například v mozzile posouvám stránku kolečkem dolů nebo nahoru tak se to sekavým, zpomaleným pohybem snaží rolovat. Je to tak i v jiném prohlížeči a také když otevřu normálně Tento počítač a pak nějakou složku tak to roluje taky sekaně. Neví někdo jak to vyřešit. Předem děkuji.
Notebook: Acer Extensa 5230E
Re: Sekavé rolování
Instalace SP3 proběhla na zcela nově instalovaný čistý OS?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To může být ten problém, ještě bych zkusil jiný ovladač grafiky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Z kama mám ten jiný ovladač grafiky vzít? (omlouvám se že se tak blbě ptám)
-
- Pohlaví:
Ovladace Graf. karty:
- podle typu graf. karty (napr. ATI, nVidia > zajdes na tovarni stranku a dohledas PODLE TYPU TVEHO OPERACNIHO SYSTEMU > pripadne si overis, ze aktualni ovladac (ten posledni) opravdu vyhovuje typu tve graf. karty - naplati totiz, ze ''posledni je nejlepsi'' (jo, ale jen, kdyz na tomas kvalitni GK))
- notbuk > plati to same, ale ovladac muze byt k dispozici i na tovarni strance tveho notbuku - i kdyz lepsi je vzdy dohledat ovladac na strance vyrobce GK, z duvodu posouzeni, zda aktualni (nebo ktera verze) vyhovuje typu GK.
Nevis-li si radu, napis:
- typ PC (stolni / notbuk)
- znacku (Asus)
- model (jemno modelove rady)
- cislo modelu
- typ GK (zpravidla ATI, nVidia, pripadne jina), ...a podle toho ti nekdo dohleda co vyhovuje tve sestave: PC (typ/model) + operacni system + GK.
- podle typu graf. karty (napr. ATI, nVidia > zajdes na tovarni stranku a dohledas PODLE TYPU TVEHO OPERACNIHO SYSTEMU > pripadne si overis, ze aktualni ovladac (ten posledni) opravdu vyhovuje typu tve graf. karty - naplati totiz, ze ''posledni je nejlepsi'' (jo, ale jen, kdyz na tomas kvalitni GK))
- notbuk > plati to same, ale ovladac muze byt k dispozici i na tovarni strance tveho notbuku - i kdyz lepsi je vzdy dohledat ovladac na strance vyrobce GK, z duvodu posouzeni, zda aktualni (nebo ktera verze) vyhovuje typu GK.
Nevis-li si radu, napis:
- typ PC (stolni / notbuk)
- znacku (Asus)
- model (jemno modelove rady)
- cislo modelu
- typ GK (zpravidla ATI, nVidia, pripadne jina), ...a podle toho ti nekdo dohleda co vyhovuje tve sestave: PC (typ/model) + operacni system + GK.
Re: Sekavé rolování Vyřešeno
Tak problém vyřešen. Vytáhl jsem ze skříně CD od grafiky, všechno sem dal instalovat a po restartu PC vše OK. Ještě jsem si stáhnul doplněk do Firefoxu pro plynulejší rolování. Takže problém vyřešen. Dávám zelenou fajfku.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”