Zdravím
Mám problém s titulky, které se mi nenačítají. Například mám stažený díl ze seriálu Simpsnovi a k tomu stažené titulky s koncovkou (.srt). BS player mi nic bohužel nenašel a jiné programy také ne. Kde je chyba ?
/*
Odpusť mi mou ústnatost, ale jestliže máš v hlavě mozek, proč ho nepoužíváš? „Titulky“ – to je co? Nadpis tematu? Podle pravidel?
„Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
„Titulky“ co? Jsou? Nejsou? Píše se v nich o tobě? Pomlouvají tě? Jsou čínsky? Tatarsky? Neviditelné? Ve znakové řeči? Lezou ti z monitoru? Copak nám ty titulky jenom dělají, copak ony jenom dělají? Nebo nedělají?
Snaž se to mít, prosím, na paměti, až budeš vymýšlet nadpis dalšího vlákna.
Myloš
PS: Příště si taky vyber vhodnější sekci – na titulky tu jednu takovou máme – Filmy (Problémy se zvukem, titulky…) – a tam jsem toto vlákno přesunul.
*/
Nenačítají se mi titulky.* Vyřešeno
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Titulky
Máš stejné názvy? Titulky musí mít stejný název jako film aby je přehrávače braly.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Jsou to vůbec titulky? Když je otevřeš, co se zobrazí? Proč titulky v dnešní době a u Simpsonů? Lepší je český dabing. A proč BS Player? V dnešní době zaostává, šáhl bych po Gom Playeru 

-
- Pohlaví:
Potřebuji to do školy .... no hele doufám, že jsou to titulky. Nikdy jsem žádný nestahoval .. xD Jo a po otevření mi vyskočí klasická tabulka " tento soubor nelze otevřít = vyhledat vhodný program přes web atd." .... jo a díky za typ na přehrávač rozhodně ho vyzkouším
Tím, že jsou to titulky jsem si na 89% jistý
Tím, že jsou to titulky jsem si na 89% jistý
Re: Nenačítají se mi titulky.*
Zkus to otevřít v Poznámkovém bloku – je to text titulků, nebo něco jiného?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Jo v poznámkovým bloku to jde otevřít a jsou to vážně titulky. ......... Jo a chtěl bych se omluvit adminum za nesprávný nadpis a zařazení.
Tak v tom případě si je načti manuálně z BS Playeru (něco jako: Titulky > načíst(otevřít) ...).
-
- Pohlaví:
Ano to zkouším pořád .... právě, že když to hlédam ručně tak se mi tam ty titulky nezobrazí. Zkusím ještě jiné PC
Zkontroluj si nastavení BS Playeru, sekci titulky.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jakou to má příponu? .srt, .sub nebo něco jiného?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Kontrola byla provedena. Už vážně nevím co stím vzdávám to
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”