chci si založit netový rádio a nevim jak se tam dá na tu stránku že to přehrávám z nejakejch těch programů prosím pomocte mi děkuji
Upraven název - "Potřebuji pomoct" nic neříká o problému a ani to není česky. Přečti si pravidla tohoto fóra a také se jimi laskavě řiď! Pic
Chci si založit netový rádio
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Potřebuji pomoct
Konkrétnější dotaz by nebyl ?
Jak to chceš provozovat ? Na vlastním pc, hostingu ?
Co chceš vysílat ?
Pro kolik lidí ?
Jak to chceš provozovat ? Na vlastním pc, hostingu ?
Co chceš vysílat ?
Pro kolik lidí ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no tak já sem se na tu stránku podíval a tam byl návod jenže já to co je v tom návodu ukázáno nemohu nají je to pro lidi který si tam na tu stránku vlezou vysílat budu na přání a tak dále
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za prvé piš prosím s diakritikou, je to docela luštění.
Jinak do tohoto bych se moc nepouštěl. Musela bys mít vysílací právo na ty písničky (takže nic stáhlého a musíš být někde registrovaná protože to je veřejné vysílání)
Jinak do tohoto bych se moc nepouštěl. Musela bys mít vysílací právo na ty písničky (takže nic stáhlého a musíš být někde registrovaná protože to je veřejné vysílání)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
dobrá já jsem zaregistrovaná a kamarád to dělal také a nemusel mít právo na písničky stahoval je a pouštěl jen nevím jak to zprovoznit prože si to kamarád nepamatuje jen mi dal stránku a nějaké věci mi řekl co si pamatoval
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to nedělal legálně - stačí aby tě někdo bonzl a máš za zadkem (v)OSU
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.