Ahoj lidičky... Prosim vás, chci se zeptat... Používám HW Monitor pro info o teplotách a otáčkách větráků, ale už jistou dobu mě zajímají ony tři zajímavé údaje. Nevíte čehož to je ?
asi takhle: procesor,čipset,bedna když koukneš do biosu tak tam to máš napsaný i s názvem
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
včera večer jsem docela náhodou zjistil problém s teplotou CPI i GPU, když jsem se ohnul za bednu a z ní šel vzduch teplej jak z fénu. Po kontrole teplot v HWiNFO opravdu teploty lítají až k 70-ti stupňům (podotýkám že PC je v...
Poslední příspěvek
Jo něco takového jsem myslel, ok založím tam téma. Jinak PC může být zaprášené, to profouknu ale jinak mi ty teploty nepřijdou tak zlé. Nebo proč myslíš že chlazení nefunguje?