Settlers 7 registracia Vyřešeno
Settlers 7 registracia Vyřešeno
Ahoj, chcem sa spytat....stiahol som si cez rapidshare settlers 7(samozrejme nelegalne
), nainstaloval a chce to po mne registraciu na ofiaclnej stranke...inak sa to neda hrat. podminekou registracie je moje meno, datum narodenia krajna a mail. Otazka znie: je mozne ze budu chciet odomna nejake peniaze za to ze to hram? Resp. mozu mi poslat fakturu alebo nieco ine ked neudam adresu? Alebo je to bezpecne a ked sa zaregistrujem mozem v pohode a zadarmo hrat? prosim poradte, hry moc nehravam a nevyznam sa do toho ako to chodi. Dakujem vopred za odpoved

Re: Settlers 7 registracia
A myslíš, že ti tady zrovna s tímhle někdo poradí? Přemýšlej!
Preco nie? normalna otazka...mozno sa niekdo vyzna ja ne. Skus nebuzerovat a radsej porad ne? Su kadiaky manici co vedia o tychto veciach takmer vsetkol. Co vies kdo tu je...mozno prave niekdo kto s tym pracuje.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybys četl pravidla fóra, tak jistě budeš vědět, že warez a s tím spojené nelegální činnosti zde nikdo neřeší!
Kdybys náhodou nevěděl, kde pravidla najít, tak zde. Stačí hned první bod a pochopíš...
Kdybys náhodou nevěděl, kde pravidla najít, tak zde. Stačí hned první bod a pochopíš...

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Growe101
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ptáš se na špatné stránce,zkus Warez tam ti jistě poradí jelikož to tady bude zamčený co nevidět... 

aha, pardon...tak si to asi zamknem sam....sry:(