Ahoj, chci spustit hru GTA VICE CITY.
Píše mi to: Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást mss32.dll nelze najít.
Mám originál hru.
Nevíte, co s tím ??
// Změna názvu tématu. Původní název "Gta vice city" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla.
// mike007
Gta vice city - chybějící mss32.dll Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Gta vice city
pravděpodobně ti chybí jedna z knihoven...stáhni ji tady http://www.dll-files.com/pop.php?dll=mss32 a hoď jí do C:/Windows/system32
snad ti to pojede.pokuď to bude chtít další knihovny tak postupuj stejným zú§sobem
snad ti to pojede.pokuď to bude chtít další knihovny tak postupuj stejným zú§sobem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhnu, hele, kde to najdu ?? Windows/system32 ??
Jsem v tom amatér, můžeš mi když tak poradit přes ICQ ??
Už jsem našel ten System32, píše mi to, že složky jsou skryty, otevřu to a tam to mám vložit ?? dál ?
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Jsem v tom amatér, můžeš mi když tak poradit přes ICQ ??
Už jsem našel ten System32, píše mi to, že složky jsou skryty, otevřu to a tam to mám vložit ?? dál ?
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
jj jenom to tam vlož a zkus spustit hru...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, zkusím to, bud tu pls tu cca 5 minut, odpovím, zda to jede, či ne.
Sakra, pořád to píše to stejné :(
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
Sakra, pořád to píše to stejné :(
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
určitě jsi to tam nakopíroval dobře? většinou to buď napíše jinou chybu nebo to jde..
zkoušels uplně reinstal hry?
zkoušels uplně reinstal hry?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že jsem to udělal dobře, skopíroval jsem etn soubor a dal do system32 potom nainstaloval znovu hru a spustil.. :( ale nic.
Tak to zas nejede ?? máš ještě nějaký plán ? kontaktuj mě prosím na icq: 389-993-180, díky.
Poradí mi někdo ? co dál mohu udělat ? aby mi to jelo ??
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
Tak to zas nejede ?? máš ještě nějaký plán ? kontaktuj mě prosím na icq: 389-993-180, díky.
Poradí mi někdo ? co dál mohu udělat ? aby mi to jelo ??
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
zkus tu knihovnu hodit do složky s hrou
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Gta vice city Vyřešeno
Udělal jsem a stále to chce mss32.dll
Ahoj, už mi to jede, ani nevím, jak jsem to udělal, ale jede to, díky všem za rady.
// Příspěvky sloučeny.
// Téma označeno za vyřešené
//mike007
Ahoj, už mi to jede, ani nevím, jak jsem to udělal, ale jede to, díky všem za rady.
// Příspěvky sloučeny.
// Téma označeno za vyřešené
//mike007
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1478
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 08:17
-
-
- 2
- 2678
-
od p3v4x
21 črc 2024 18:39
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2364
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-