Pozor na podvodníky, snažili se prodávat falešný MacBook Vyřešeno
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pozor na podvodníky, snažili se prodávat falešný MacBook
Oj, zapletl ses s jablíčkovým mafiánem, pozor na něj
Za tohle bys měl dostat medaili, doufám, že mu to zatrhnou.

- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Už se na jejich stránky nedostanu Jste zabanován 

Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já se tam dostanu, a musím se pousmát ještě nad jedním tvrzením:
A pod tím obrázek z Microsoft security essentials
To je teda výborná akce 
Každý zákazník v rámci servisu PC získává zdarma od firmy Nonstop-PC profesionální antivirový program z dílny Microsoftu. Neváhejte si objednat servis svého PC nebo notebooku na čísle 602 799 729 ! Servis počítačů nebo notebooků platí pro Prahu a okolí ( Praha západ, východ, Beroun, Rudná u Prahy, Černošice, Kladno a okolí, Říčany,Roztoky, Jílové u Prahy, Úvaly atd.)
A pod tím obrázek z Microsoft security essentials

karlos píše:Jen tak mezi námi. Já bych se považoval za debila, kdybych si koupil cokoliv za osmnáct litrů od člověka, který má za sebou jeden jediný obchod za litr
asi tak
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A ještě píše: Platba předem nebo alespoň záloha ve výši 1000,- kč na náš firemní účet, abychom filtrovali nepoctivé kupující. Co je to hovadinu 

Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opatrně nebo tě taky zamorduje! 
Případně na tebe pustí tohoto medvěda: http://aukro.cz/item1088414667_obrovsky ... 93_cm.html
To už jde sranda stranou, kamaráde!

Případně na tebe pustí tohoto medvěda: http://aukro.cz/item1088414667_obrovsky ... 93_cm.html
To už jde sranda stranou, kamaráde!
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já se nebojím - vlastním útočné viry, které mne ochrání a ta jeho stránka je fakt ubohá
Nejlepší je toto:
PC sestavy
Připravujeme pro Vás ty nejlevnější PC sestavy na trhu. Sortiment budeme rozdělovat na kancelářské PC, domácí PC a herní konzole pro dnešní náročné PC hry.
Očekávaný termín zveřejnění této stránky: 12.3.2010
PC sestavy pro domácnosti
Zde je seznam PC sestav pro domácnosti. Upozornění ! Je možné provést jakoukoliv změnu, pokud Vám například nevyhovuje, že počítač nemá wi-fi kartu, nebo naopak, lze individuálně přidat / odebrat tuto možnost.
Home PC starter (starter je nízkonákladová PC sestava určená především pro domácí uživatele. Nabízí Vám klasické funkce, které domácí uživatel potřebuje – prohlížení internetu, mailování, instalování nenáročných aplikací, komunikace po internetu, textové procesory – například word, prohlížení DvD)
Home PC praktik (praktik je pokročilá PC sestava která kromě základních operací zvládá i náročnější. Dokáže být plynulá i při několika prováděných operací najednou, zvládá bez problémů vypalovat DvD nebo pracovat ve složitějším grafickém programu – photoshop, corel, gimp)
Home PC performance (performance – jak už plyne z názvu, jde o domácí výkonné PC, kteří krom základních operací chtějí od počítače více – hraní her, složité grafické procesory, videohovory, blueray, perfektní a přesné periférie od logitechu – laserová myš, kvalitní klávesnice, práce s kamerou – import / export dat, vstup pro čtecí karty – například micro SD)

PC sestavy
Připravujeme pro Vás ty nejlevnější PC sestavy na trhu. Sortiment budeme rozdělovat na kancelářské PC, domácí PC a herní konzole pro dnešní náročné PC hry.
Očekávaný termín zveřejnění této stránky: 12.3.2010
PC sestavy pro domácnosti
Zde je seznam PC sestav pro domácnosti. Upozornění ! Je možné provést jakoukoliv změnu, pokud Vám například nevyhovuje, že počítač nemá wi-fi kartu, nebo naopak, lze individuálně přidat / odebrat tuto možnost.
Home PC starter (starter je nízkonákladová PC sestava určená především pro domácí uživatele. Nabízí Vám klasické funkce, které domácí uživatel potřebuje – prohlížení internetu, mailování, instalování nenáročných aplikací, komunikace po internetu, textové procesory – například word, prohlížení DvD)
Home PC praktik (praktik je pokročilá PC sestava která kromě základních operací zvládá i náročnější. Dokáže být plynulá i při několika prováděných operací najednou, zvládá bez problémů vypalovat DvD nebo pracovat ve složitějším grafickém programu – photoshop, corel, gimp)
Home PC performance (performance – jak už plyne z názvu, jde o domácí výkonné PC, kteří krom základních operací chtějí od počítače více – hraní her, složité grafické procesory, videohovory, blueray, perfektní a přesné periférie od logitechu – laserová myš, kvalitní klávesnice, práce s kamerou – import / export dat, vstup pro čtecí karty – například micro SD)

pochybuji ze maji team viewer ZAKOUPENY...nejspis jej pouzivaji jako FREE což je nezakonne protože jeho licence pro komerčni využiti přikazuje aby byl program zakoupen v odpovidajici edici pro oto komerčni uživani - edice Business, Premium nebo Corporate
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak už jsem asi taky zabanánován
To je škoda, jsem si chtěl ten krásný a levný Apple MacBook Air koupit

To je škoda, jsem si chtěl ten krásný a levný Apple MacBook Air koupit

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem stále zabanován nebyl, takže jej můžu koupit za tebe, a pak ti jej (za malý úplatek) poslat 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je bomba!
Beru všech deset kousků, které nejsou skladem

Beru všech deset kousků, které nejsou skladem

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře, tak kdy je chceš poslat? To je tak výborný obchod, že do 3 dnů to mám doma! Ach, asi se stanu jejich fanouškem na Facebooku. Kdyby chtěl někdo, tak mu pošlu i odkaz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3521
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 16:46