V nejbližší době bych si chtěl pořídit nový monitor. Můj současný už začíná pomalu, ale jistě dosluhovat. Potíž je v tom, že se v dnešní nabídce absolutně nedokážu zorientovat. Chtěl bych vás tudíž poprosit o pomoc.
Monitor by měl mít úhlopříčku 20", maximálně 22". Co je pro mě rozhodující kritérium, je polohovatelnost monitoru, především do výšky.
Možná by ani nebylo od věci vzít namísto klasického (spíše modernímu) poměru stran 16:9 monitor s poměrem 16:10.
Co se týká dalších parametrů jako kontrast, svítivost a typy panelů, tak tady mám značný mezery. Tudíž to nechám na vás, ale doufám, že toho nezneužijete

Monitor bude využíván na běžnou domácí práci jako je internet, Office, občas nějaký ten film a příležtostné hraní her.
Kde by mohl být možná problém, je moje GeForce 6150. Je to low-endový, spíše historický kousek. Nebude dělat problémy pří rozlišení 1680*1050? Jsem si vědomý toho, že hry v takovém rozlišení určitě nebudu moct provozovat. Ale na obyčejnou práci by snad mohla stačit, nebo ne?
A nakonec cena, ta by neměla přesáhnout 4 000Kč.
Zde je ještě můj typ na zkritizování Samsung 22" SyncMaster 2243BW
Díky za vaše rady, návrhy