Jak zjistím který z ovladačů nemá digitální podpis?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

teflondon
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Jak zjistím který z ovladačů nemá digitální podpis?

Příspěvekod teflondon » 30 čer 2010 16:39

cau,viz nadpis, pri spusteni Everest home mi vyskoci Systém Windows vyžaduje digitálně podepsaný ovladač. Takze me napadlo stahnout novy podepsany,ale nevim o jaky se jedna a potrebval bych to zjistit

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Jak zjistím který z ovladačů nemá digitální podpis?

Příspěvekod guest » 30 čer 2010 16:53

Bohužel si nevzpomínám kde, ale někde v nastavení je Nevyžadovat digitální podpis.

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 30 čer 2010 17:10

http://www.zive.cz/clanky/vyladte-si-windows-xp--12-cast/sc-3-a-115613/ píše:Otevřete nabídku Start | Ovládací panely a poklepejte na ikonu Systém.
Přejděte na kartu Hardware a v sekci Správce zařízení stiskněte tlačítko Podpisy ovladačů.
V části okna Jakou akci má systém Windows provést? vyberte chování operačního systému při instalaci nepodepsaného ovladače. Vyberete-li možnost Ignorovat, Windows nainstalují jakýkoliv (i nepodepsaný) ovladač.
Jestliže chcete, aby systém v případě, kdy do něj instalujete digitálně nepodepsaný ovladač, o tom zobrazil hlášení a dal vám možnost se rozhodnout, zda chcete v instalaci pokračovat, či nikoliv, zvolte položku Upozornit.
Pokud chcete instalaci nepodepsaných ovladačů zakázat, zvolte možnost Blokovat. V tomto případě systém instalaci nepodepsaného ovladače vůbec neumožní.
Aby bylo toto nastavení platné pro všechny uživatele počítače, aktivujte v dolní části okna volbu Nastavit tuto akci jako výchozí akci systému. (K této operaci musíte být přihlášen jako správce počítače.)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

teflondon
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod teflondon » 30 čer 2010 17:51

diky

Pakl
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Pakl » 26 zář 2010 20:54

Měl jsem (a mám) podobný problém. Při instalaci Nokia PC Suite odmítly XP instalovat nepodepsaný "Cabel Connectivity Driver". Instalace vždy skončila že se ji nepodařilo dokončit, protože byl ovladač nepodepsaný. Zkoušel jsem to podle tohoto návodu, měl jsem nastaveno "upozornit", když jsem přepnul na "ignorovat" a zatrhl "používat jako výchozí", dal jsem OK a vrátil se na stejné místo, zase tam bylo "upozornit". Jak naučit XP, aby tam moje nastavení zůstalo?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”