Rapidshare: převod RapidPoints z jednoho účtu na druhý?
Rapidshare: převod RapidPoints z jednoho účtu na druhý?
Lze nějakým způsobem (jak?) převést RapidPoints (konkrétně Free RapidPoints) z jednoho účtu Rapidshare na druhý? Tato otázka je aktuální pouze do 6.7.2010, protože jestli se nepletu, pak RapidPoints zaniknou. Nejedná se o Rapidy, to je něco jiného.
Re: Rapidshare: převod RapidPoints z jednoho účtu na druhý?
Any accumulated Free- and Premium-RapidPoints can also be converted into Rapids until July 6, 2010. Altogether, 5,000 Free-RapidPoints and 5,000 Premium-RapidPoints equate to 600 Rapids; 50,000 Free-RapidPoints and 50,000 Premium-RapidPoints will give 6,000 Rapids.
A maximum of 50,000 Rapids can be obtained by converting existing RapidPoints, traffic share or the remaining time on a Premium account.
Tzn., že jen za Rapidy a pokud to dobře chápu, tak musí být stejná částka free a premium RP, min. 5000. Já mám jen 5000 free RP, takže mám smůlu, ale i tak mám účet místo do půlky září skoro na rok Na ten minimální.
EDIT: teď mi došlo, proč se asiptáš, abys je mohl sečíst.. převádět pokud vím mezi účty nejdou..
A maximum of 50,000 Rapids can be obtained by converting existing RapidPoints, traffic share or the remaining time on a Premium account.
Tzn., že jen za Rapidy a pokud to dobře chápu, tak musí být stejná částka free a premium RP, min. 5000. Já mám jen 5000 free RP, takže mám smůlu, ale i tak mám účet místo do půlky září skoro na rok Na ten minimální.
EDIT: teď mi došlo, proč se asiptáš, abys je mohl sečíst.. převádět pokud vím mezi účty nejdou..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Ano, to je mi známo. Kdybys měla (například) 10 000 PRP, tak by sis mohla 5 000 PRP překonvertovat (konvertovat jdou jen PRP na FRP a to od 1 000 a výš, takže třeba i 1 001, poměr je 1:1) a měla bys 5 000 FRP + 5 000 PRP = 600 R na stávající nebo nový PA (Premium account (= ... účet)).
V této situaci ale chybí na jednom PA 180 FRP a na druhém PA je přes 900 FRP.
Ano, myslím si, že v současné době stačí bohatě využívat každý den pouze RapidSmall (4 R / den). Máte kredit na 1 GB-ošizený = 1 000 000 000 B = 953,67 MB, ale když využijete HH (šťastné hodinky), bude se vám odečítat od ranních 2 do 10 hodin pouze 10% kreditu, tedy necelých 9 GB, díky šizení, ale stačí. Komu by to nestačilo, zapne vyšší tarif RapidMedium (třeba na den) a má šizených 5 GB (HH = šizených 50 GB).
PRP = Premium RapidPoints
FRP = Free RapidPoints
V této situaci ale chybí na jednom PA 180 FRP a na druhém PA je přes 900 FRP.
Ano, myslím si, že v současné době stačí bohatě využívat každý den pouze RapidSmall (4 R / den). Máte kredit na 1 GB-ošizený = 1 000 000 000 B = 953,67 MB, ale když využijete HH (šťastné hodinky), bude se vám odečítat od ranních 2 do 10 hodin pouze 10% kreditu, tedy necelých 9 GB, díky šizení, ale stačí. Komu by to nestačilo, zapne vyšší tarif RapidMedium (třeba na den) a má šizených 5 GB (HH = šizených 50 GB).
PRP = Premium RapidPoints
FRP = Free RapidPoints
To je blbý s těma RP, že nejdou i z účtu na účet. Klidně bych ty moje někomu darovala, protože mě jsou k ničemu. Ale asi je v tom úmysl. Aby si to lidi zas o tolik neprodlužovali.
No jinak mě bohatě stačí ten small, je to pro mě výhodnější, než dřív a pokud budu chtít nějaký větší soubor, tak prostě jeden den si dám vyšší. Jen člověk to musí snižovat na small ručně. A mohli by teda zas časem nechat sčítat nevyčerpaný "kredit" tzn. GB třeba do pětinásobku. Uvidíme, jestli to nějak budou upravovat. Ale já jsem spokojená. Jen jestli se rapid udrží na pozici 1..hodně lidí je nespokojených.. Jsem zvědavá, jak to bude.
No jinak mě bohatě stačí ten small, je to pro mě výhodnější, než dřív a pokud budu chtít nějaký větší soubor, tak prostě jeden den si dám vyšší. Jen člověk to musí snižovat na small ručně. A mohli by teda zas časem nechat sčítat nevyčerpaný "kredit" tzn. GB třeba do pětinásobku. Uvidíme, jestli to nějak budou upravovat. Ale já jsem spokojená. Jen jestli se rapid udrží na pozici 1..hodně lidí je nespokojených.. Jsem zvědavá, jak to bude.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tyhle ty rapid shitlerovinky a share firmicky bych poslal do pekla , to mate rapid share a share rapid prohodi si nazvy a sou vysmaty ... buzzines jak svin 

Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
Mluvíme ale o té samé firmě, ale dvou účtech ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4259
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26