Zdravim,
nedokázali byste si tipnout, proč mi najednou nejde přepnout (pomocí alt+shift) klávesnice z CZ>EN?
A taky proč nemám na liště ikonu CZ(nebo EN)? (vlastnim XP home).
Tu ikonu tam nemam od koupi CD s OS.
Nejde mi přepínat klávesnice cz/en. Proč?* Vyřešeno
Nejde mi přepínat klávesnice cz/en. Proč?* Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 črc 2010 18:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „klávesnice cz/en“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Při té příležitosti napraveny prohřešky proti pravopisu.
Důvod: Oprava nadpisu „klávesnice cz/en“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Při té příležitosti napraveny prohřešky proti pravopisu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde mi přepínat klávesnice cz/en. Proč?*
A máš nastaveny obě klávesnice a jejich přepínání?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pravým myšítkem na dolní liště / Panely nástrojů: Je tam Panel jazyků? Není-li zaškrtnutý, zaškrtni (kliknutím).
- Pokud tam nebyl, pak v Ovládacích panelech najdi Místní a jazykové nastavení, karta jazyky, tlačítko Podrobnosti.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
ok tak přepínání my jde (thx Myloš) ale na liště se mi nic nezobrazuje (v panelech nástrojů jsem zaškrt panel jazyků)
Jestli je zaškrtnutý a není vidět, může se někde schovávat – buď je odpojený, nebo někam zalezlý. Máš-li (předpokládám) hlavní panel zamčený (pravé myšítko / uzamknout hlavní panel), odemkni ho a podrobně ho prohledej, možná bude někde trochu koukat.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
pod tou dvojšipkou vpravo nahoře u ikony opery se skývá co ?????
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
to je složka hudby
to velký nic uprostřed je panel jazyků
Z jinýho soudku. Kde se dá zmenšit šířka banerů (nevim jak se jim odborně říká) na liště? Už jsem je zmenšoval dříve, ale zapomněl jsem kde.Z
Snížíš ho, když ho chytneš za svrchní hranu a odtáhneš dolů. Jednotlivé „podpanely“ přemístíš tažením za ty tečkované dvojčáry.
- Mýliti se je Myloš.
ja nemyslim celou lištu. mně jde o ty "obdélníky"
ve kterých jsou jakoby programy.
(

(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 9231
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5233
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
-
- 4
- 2014
-
od Kminek