Je to prostě nějaké divné.
V normálním režimu mi to vyhodí chybu až před začátkem instalace (1610) a v režimu nouze mi to vyhodí chybu při nabíhání Installshieldu (1719). Opravdu, 1719 jsem teď podle podrobného návodu pokoušel opravit, ale problém přetrvává. (1610) to je marné úplně, protože všechny návody píšou, abych dal Sdílené dokumenty "Jen pro čtení" (nechápu jakou to má s tím souvislost, když chyba 1610 je podle gůglu a ostatních fór chyba Installshieldu). Reinstalovat Windowsy se mi jakože dvakrát nechce. Když jsem měl ještě starý PC (fakt plečka), tak sem měl nelegální WinXP a nelegální COD 4 a vše fungovalo normálně. Teď když mám vše origo, tak nejede nic. Fakt divné.
Call of Duty 4 - 1610 Feature transfer error
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Call of Duty 4 - 1610 Feature transfer error
Jsem takový jaký jsem
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemám sem radši ještě hodit log z HJT ?? pomůže to k něčemu ?
Jsem takový jaký jsem
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš.Záleží,jestli se tě někdo ujme.Zjistíš že máš systém na ruby a už se povezeš.
Jsou dvě možnosti.
Špatná kopie hry/už si tu hru někdy instaloval?či instaluješ prvně dnes.
Nakopnutý windows
Jsou dvě možnosti.
Špatná kopie hry/už si tu hru někdy instaloval?či instaluješ prvně dnes.
Nakopnutý windows
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na tomto PC jsem ji ještě neinstaloval. Jen jsem si vypálil už nainstalovanou hru od bratra, kterou sem pak spouštěl u sebe v PC, takže žádná instalace. Sice jsem instaloval na to patche ale ty už sou pryč. Prostě registry a vše ostatní okolo COD4 v PC snad už nemám, tak problém bude jinde. Jak to myslíš nakopnutý Windows ? Nějaký vir bo co ? A ten HJT hodím do jiné sekce. Díky
Jsem takový jaký jsem
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Sice jsem instaloval na to patche ale ty už sou pryč. Prostě registry a vše ostatní okolo COD4 v PC snad už nemám
Toto je zásadní informace.Patche máš pryč?víš to jistě?to bylo na tuto hru? na jakou hru?
Poslyš,jdi do windows start,spustit/napiš regedit/enter/najede okno,nahoře jdi do jazyku upravy pak NAJÍT a napiš vše co se týká COD 4 i veškerý složky s hrou i Activision,vše smaž ručně.Nesmí tam zůstat nic z COD a Activision
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vše okolo hry COD 4 jsem smazal i ty patche. Celou složku Activision smazat nemůžu protože tam sídlí ještě COD 2.
Jsem takový jaký jsem
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ok.Kdyby si chtěl,můžeš i ten cod 2 deletnout stejným způsobem.Ovšem,když to pomůže a nic jiného nezbyde.
Nahodíme CoD 4 ?
Nepochopím ale jednu věc,jak si mohl instalovat patche na hru,kterou ani nenainstaluješ.Aspoň tak tvrdíš na začátku a z toho sem vycházel.
Nahodíme CoD 4 ?
Nepochopím ale jednu věc,jak si mohl instalovat patche na hru,kterou ani nenainstaluješ.Aspoň tak tvrdíš na začátku a z toho sem vycházel.
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak sem psal dříve, tak sem měl na DVD nainstalovanou hru (jen sem si ji do PC zkopíroval a hrál) a chtěl jsem ji hrát po netu, tak sem si stáhl patche, ale hra po netu stejně nešla, protože nebyla nainstalovaná a od té doby jsem na ty patche nějak zapomněl a teď sem si jich teprve všiml.
Jsem takový jaký jsem
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Doufám že spolupracuješ.proč nehlásíš nic o instalaci hry?nebo až zítra?
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě že spolupracuji. Teď jsem to opět zkusil a pořád problém 1610. Už opravdu nevím čím to může být. Všude na netu je napsané, že problém bude nejspíš ve Windows Installer, ale nevím jak s tím pracovat.
Jsem takový jaký jsem
opomněl jsem zde, že by si někdo před instalací hry, ze všeho nejdříve nainstaloval PATCHEjaojao píše:Jestli jsi ji měl nainstalovanou už v minulosti tak to musíš vykopat ještě i z registrů. )

Roscow píše:Sice jsem instaloval na to patche ....
Roscow píše:Vše okolo hry COD 4 jsem smazal i ty patche. Celou složku Activision smazat nemůžu protože tam sídlí ještě COD 2.
Hmm, tak to bude ono - patche, budeš to muset vykopat komplet i s tím Activision určitě tam něco zůstalo.... a pročistit registry.
(A to určitě ještě nebude vše co je třeba "vysypat", a opravit, jenže já už si ty soubory nepamatuji ...

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Roscow píše:Jen jsem si vypálil už nainstalovanou hru od bratra, kterou sem pak spouštěl u sebe v PC, takže žádná instalace.
Takže ty sis vypálíl celou skožku Activision tedy a tu teď zkoušíš přesunout k sobě do PC a z něho to spustit ? Tím pádem, proč řešíš instalaci hry ? Tohle nemá s instalací nic společného. Jinak tys vypaloval origo čistou hru, nebo opatchovanou verzi hry ? Zkus ještě vyčistit PC a zejména pak registry pomocí CCleaneru.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 80890
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
15 čer 2025 04:53