po stažení souboru se soubor smaže Vyřešeno
po stažení souboru se soubor smaže
Zdravim už me to začíná deptat když chci stahnout soubor tak v IE 8 mi to přesto že vše povolím řekne že aktualní nastavení nepovoluje stažení souboru když to dám v mozile tak se mi stahovaní zruší když ho obrnovim tak se soubor stáhne a ihnet smaže a to co mi zustane je zastupce s 0kb a hlašou aplikace neni platní typu win32.Nevíte co stím?Možná to muže byt i antivirem použivám avast antivirus ale fakt už nevím kde to mám povolid děkuji za odpovědi. 

- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: po stažení souboru se soubor smaže
Je možné že v souboru je vir a avast ho hned po stažení smaže... Nestahuješ něco podezřelého? 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
práve že ne aktualizaci Google Earth to taky nestahlo smaže to jakykoliv instalační soubor mimo aktualizaci win a avastu po stažení
neví někdo kde to nastavit aby to šlo stahnout?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není to náhodou tím, že stahovaný soubor se nestáhne celý a jeho stažená část se v dočasném umístění smaže a tím pádem také neuloží. Zkus stahovat přes nějaký manažer, který umí pokračovat v přerušeném stahování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
soubor se stanhe celý nebo se nestahne vubec.Když s nestahne celý tak se okamžitě smaže kdyžtak poradte co povolit třeba v antiviru abcy to šlo
Nikdo neví co stím? Nemužu stahnout žadný instalačni soubor (.exe) neví někdo teda kde to nastavit? ve win Vista ?
Nemůže za to firewall?
Naposledy upravil(a) X dne 17 črc 2010 17:38, celkem upraveno 1 x.
taky sem si řikal ale s vypnutym firewallem sem měl blby zkušenosti,ale před reinstal win sem ho mel taky zaplý a normálně to jelo
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nedávno jsem zaregistroval, že staženej soubor se mi automaticky přejmenoval... po té ho download manager ani nenašel a vypadalo to, že je vymazanej, ale nebyl... takže zkus dát start/hledat/všech. soub. a slož./kdy byla položka změněna/ a datum stahování... nebo si prostě nějak poraď :) Jen navádím, že může být problém i v tomto...
V nedávno změněných není žadny instalačni soubor jen obrazky a videa ktere mám.Jinak se mi stáhne všechno jen exe ne
ostatní veci se nepřemenovavaj

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Je jisté tedy, že je to nějaká ochrana... :) Pokud se jedná o exe... popiš trošku blíže, co ti jede na té mašině :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4348
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
-
- 1
- 4612
-
od atari