Jak hrát přes LAN? Nefunguje to (hamachi). Prosím poraďte! Vyřešeno
Re: Jak hrát přes LAN? Nefunguje to (hamachi). Prosím poraďt
Nesvítí, kkabel stále odpojen... Co navrhuješ?
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
CS 1.6. The Best Game.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jste jenom 2 nebo vás je víc?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jenom 2...
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkusit bezdrátově Ad-hoc a vyprdnout se na kabel. Jeden ji založí a jeden si ji najde. N
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Co to prosímtě je? 
Je to nějaký program? (popř. link na download apod., díky)
po zobrazení dotazu na gůglu mi to vyplivne nějaké restaurace, wiki apod. :) díky

Je to nějaký program? (popř. link na download apod., díky)
po zobrazení dotazu na gůglu mi to vyplivne nějaké restaurace, wiki apod. :) díky
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
NA ad-hoc nepotřebuješ další program.
Je to situace, kdy se z tvé wifi karty stane vysílač a né příjmač. Ten druhý PC tě uvidí jakoby další router v okolí.
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... oc-network
Je to situace, kdy se z tvé wifi karty stane vysílač a né příjmač. Ten druhý PC tě uvidí jakoby další router v okolí.
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... oc-network
Otevřete okno Připojit k síti klepnutím na tlačítko Start a potom klepnutím na příkaz Připojit.
Klepněte na odkaz Nastavit připojení nebo síť.
Klepněte na možnost Vytvořit síť mezi počítači (síť ad hoc), klepněte na tlačítko Další a postupujte podle pokynů v průvodci.
Není to náhodou návod na Win7? Na mým (proff) a na druhým ntb (home) =XP nic takového není :) "Nastavit připojení k síti". nebo "Vytvořit síť mezi počítači"
:(

CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.home-network-help.com/ad-hoc ... twork.html - Začni pod tím obrázkem
"Kdo se moc ptá, málo googlí!
Než se zeptáš, zkus googlit!"
"Kdo se moc ptá, málo googlí!
Než se zeptáš, zkus googlit!"

king-surf píše:Hele, poradí mi někdo prosím s tím, co jsem napsal jako poslední a s celým tímto tématem nebo tady řešit vaše blbosti, na které máte SZ?
Můj předchozí příspěvek do fóra:Tak problém, připojíme oba dva konce na ntb, nastavíme IP jak má, i masky na obou dvou PC, ale ani ze zadu neblikají kontrolky na ntb, a pořád máme ikonku že síťový drát je odpojen.... ani já když založím na SA:MP server, nejde... Když povolím hamachi síť, nastavím tam třeba IP 10.10.10.10:7777 a připojím se, funguje.. když tuto IP nastavíám na místní síti, ani prd...
Zkoušel jsem nastavit na připojení k místní síti IP a masku co mi napsal žbeky a ip, masku a bránu co napsal skunkicz.... Také nefunguje, jelikož to nrustále píše, drát byl odpojen... ani kontrolky nesvítí u konektoru drátu, normálně mi svítili když jsem byl doma upoutanej na drátu
softwarově moje řešení na stopro funguje....teď to tak mám na PC a NB...je otázka zda máš správný KABEL..zdaly křižený nebo NEKŘÍŽENÝ
http://pctuning.tyden.cz/software/nasta ... ?task=view
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Teď jsem náhodně narazil na tuto debatu.Trochu vám všem poradím na variantu TCP_Ip protokolu - RJ45 kabel
propojení mezi dvěma samostatnými PC kabelem bez routeru a bez hamachi : 1.PC ip adresa: 192.168.1.1 ,
maska : 255.255.255.0 ( automaticky generováno)
výchozí brána : 192.168.1.2
2.PC ip adresa : 192.168.1.2
výchozí brána : 192.168.1.1
Důležité velmi : vypnout všechny FIREWALLY - WINDOWS FIREWAL atd (do vyhledávání ve windows napište firewall , otevře se program a vše deaktivujte - doménový,privátní,veřejný PROFIL)!!!!!!! jinak nebude komunikace u některých her pořádně fungovat...pokud máte více síťí např.Bezdrátovou atd...všechny sítě zakázat !!!! pro hraní po kabelu zakažte všechny sítě krom místní (té,která je propojena kabelem s PC 2)...po skončení hrání si všechno zase povolte do původního stavu....
Tento způsob funguje naprosto jistě i ve WIN 7.Otestováno roky praxe.
propojení mezi dvěma samostatnými PC kabelem bez routeru a bez hamachi : 1.PC ip adresa: 192.168.1.1 ,
výchozí brána : 192.168.1.2
2.PC ip adresa : 192.168.1.2
výchozí brána : 192.168.1.1
Důležité velmi : vypnout všechny FIREWALLY - WINDOWS FIREWAL atd (do vyhledávání ve windows napište firewall , otevře se program a vše deaktivujte - doménový,privátní,veřejný PROFIL)!!!!!!! jinak nebude komunikace u některých her pořádně fungovat...pokud máte více síťí např.Bezdrátovou atd...všechny sítě zakázat !!!! pro hraní po kabelu zakažte všechny sítě krom místní (té,která je propojena kabelem s PC 2)...po skončení hrání si všechno zase povolte do původního stavu....
Tento způsob funguje naprosto jistě i ve WIN 7.Otestováno roky praxe.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak hrát přes LAN? Nefunguje to (hamachi). Prosím poraďt Vyřešeno
Tvá snaha poradit je dobrá, ale téma je 3 roky staré a taková rada tu je i ve FAQ - viewtopic.php?f=8&t=2172
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1822
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 17:34
-
-
- 16
- 9162
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 3761
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
- 7
- 4341
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9696
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”