Counter-Strike 1.6 100 FPS?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Counter-Strike 1.6 100 FPS?
Zdravím. Potřeboval bych pomoct... Hraju hru Counter-Strike 1.6 už dlouhou dobu... Už asi 3 roky mám 60 FPS... zvykl jsem si to ano, ale zjistil jsem že stačí vypnout vertikální synchronizace na nVidii... Řekl jsem si, proč to nezkusit?
No hra měla stabilních 100 FPS to ano... ale když jsem hrál něco vypadalo divně... Když jsem se natočil směrem ke zdi a běžel vodorovně podél zdi a koukal na zed a nehýbal s myší... Zeď se strašně zkreslovala... Bolely mě z toho oči, bylo to nevydržitelné... Ano zkoušel jsem si zvyknout ale bez úspěchu bolela mě z toho i hlava a ja stále nevěděl co se děje. Hratelnost byla super hrálo se mi opravdu skvěle ale za takovou nehoráznou cenu... Nedalo se to vydržet... Mám nVidia GeForce 8600 GT... Monitor je širokoúhlý a předtím bylo nastaveno u vertikální synchronizace 3D zobrazení... Když ji vypnu mám 100 FPS ale strašně se mlží stěna, ani ne tak trhání obrazu jako mlžení... Velice mi to vadí... Byl bych rád, kdyby existovala možnost jak hrát na 100 FPS bez mlžení těchto textur... Děkuji za pomoc.

Re: Counter-Strike 1.6 100 FPS?
No já to hraji taky :) A vždy mi po 5 sekundách na 2 sekundy zklapne fps na 20 :( Jinak tohle je že tvůj počítač nezvládá grafiku (asi )
Jinak v nastavení si dej 16 Bit, a co nejmenší rozlišení :) mě to trošku pomohlo.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za pomoc, ale tato je pro mě dost neužitečná. Rozlišení mám 800x600 a nemyslím, že by bylo nějak extra velké a k tomu 16 bit... Nemužu hrát se 16 bit protože bych viděl přes smoke a jelikož hraji CS 1.6 profesionálně není tato alternativa pro mě vhodná, navíc mě FPS neklesá je stále stabilní. Ale děkuji za pomoc... Tato téma je stále otevřená 

Aha, tak to vážně nevím :) Ale možná to je prostě výkonem PC, stáhni si Cleanera pročisti věci atd... Návodů tu máš plno jen hledej :) Jinak NICK ingame ? 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
NICK je ThoriX... Ale zřejmě, spíš asi určitě mě neznáš... Ale potřebuji pomoc... Potřebuji nějaký přesně mířený, nebo alespoň kolem kroužící návod jak na to... Myslím že to bude něco okolo grafiky... Stále prosím o pomoc 

návod na Hijack - viewtopic.php?f=70&t=5119
cleaner - http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/ na to přídeš i sám
cleaner - http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/ na to přídeš i sám
nebo jinak. zkus dát všechno na nejvyšší. mě se při CS 1.6 grafika ani nepřepne do 3D taktů
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vlkodlaku kde mám dát vše na nejvyšší? Rád bych zvýšil důraz na grafiku v cs 1.6 když je vyplá vert. synch. ale nejhorší na tom je že jsem nepřišel jak. Vždy je to naprosto plynulé když dám u vert. synch. 3D zobrazení a to já nechci... Já chci mít zároveň vyplou vert. synch. a zároveň mít kvalitní grafiku, která se mi při vypnutí vert. synch. nedostává. Prosím o pomoc, jinak ten cleaner myslím neřeší můj problém... Ale samozřejmě tento program znám a umím se v něm plně orientovat :) Děkuji za další pomoc.
V CS v options něco takového je ne? Já osobně nepoznám rozdíl jestli mám 25fps nebo 60fps nebo 1500fps. Asi sem slepý
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Musím říct, že to rozdíl je a hodně velkej
Jinak v CS --> Options není nic jen rozlišení, 32 or 16 bit, normal or widenscreen a renderer... Spíš bude třeba pomoci jinak... Grafika nebo tak něco...

Inkognito777 píše:Děkuji za pomoc, ale tato je pro mě dost neužitečná. Rozlišení mám 800x600 a nemyslím, že by bylo nějak extra velké a k tomu 16 bit... Nemužu hrát se 16 bit protože bych viděl přes smoke a jelikož hraji CS 1.6 profesionálně není tato alternativa pro mě vhodná, navíc mě FPS neklesá je stále stabilní. Ale děkuji za pomoc... Tato téma je stále otevřená
Di ty profesionále

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
taaakže to shrneme
1. mas vyplou synchronizaci a stálé FPS 100 - COŽ JE SPRÁVNĚ
2. chceš se zbavit chyby v grafice
takže udělej TOHLE
jdi do podadresáře CSTRIKE v tvé hře
a v něm vytvoř nextový SOUBOR s názvem autoexec.cfg (pokud existuje tak ho jen otevři) a následně jej otevři v notepadu
na NOVÝ radek napis tohle
tneto přiklad rozmaže textury tak aby nebyly MOC OSTRÉ místo jednicky muzes dit i DVOJKU nebo TROJKU (podle stupne pouziti)
neco malo este najdes na me webovce www.csko-16.ic.cz sekce KONFIG a PŘÍKAZY
pripadne do toho souboru autoexec.cfg pridej tyto prikazy z danymi volbami (tuni grafiku)
gl_clear | nastavuje vizuální kvalitu 0 / 1
gl_cull | učinit pouze viditelné objekty - one-z, 0-zdravotně postižené
gl_dump | zobrazuje informace o používání / práci grafické karty
gl_lightholes | otočí světla v rozích [?] - 1-zase, 0-off
gl_max_size | Maximální nastaví velikost textury 128/256/512/1024? (Dva set padesát šest pět set dvanácttin)
gl_monolights | zobrazit soubory stíny na mapě - 1-povoleno, 0-off
gl_overbright | nastavuje maximální jas [?] - 1-povoleno, 0-off
gl_picmip | mapa nastaví rendering kvalita - vyšší hodnota, tím rychlejší hra, ale rozhodně horší kvalitu
gl_playermip | nastavuje hráč rendering kvalita - vyšší hodnota, tím rychlejší hra, ale horší kvalitu modely
gl_smoothmodels | nastavuje vyhlazování modelů - 1-povoleno, 0-off
gl_spriteblend | Soupravy na kvalitu krve / zoom + něco jiného s spritami: p - 1-zapnuto, 2-off
gl_texturemode [typ] | nastavuje typ textury: gl_nearest_mipmap_nearest, gl_linear_mipmap_nearest, gl_nearest_mipmap_linear, gl_linear_mipmap_linear
gl_zmax 4096 | Maximální nastaví velikost 'Z-Buffer'
1. mas vyplou synchronizaci a stálé FPS 100 - COŽ JE SPRÁVNĚ
2. chceš se zbavit chyby v grafice
takže udělej TOHLE
jdi do podadresáře CSTRIKE v tvé hře
a v něm vytvoř nextový SOUBOR s názvem autoexec.cfg (pokud existuje tak ho jen otevři) a následně jej otevři v notepadu
na NOVÝ radek napis tohle
Kód: Vybrat vše
gl_picmip 1
tneto přiklad rozmaže textury tak aby nebyly MOC OSTRÉ místo jednicky muzes dit i DVOJKU nebo TROJKU (podle stupne pouziti)
neco malo este najdes na me webovce www.csko-16.ic.cz sekce KONFIG a PŘÍKAZY
pripadne do toho souboru autoexec.cfg pridej tyto prikazy z danymi volbami (tuni grafiku)
gl_clear | nastavuje vizuální kvalitu 0 / 1
gl_cull | učinit pouze viditelné objekty - one-z, 0-zdravotně postižené
gl_dump | zobrazuje informace o používání / práci grafické karty
gl_lightholes | otočí světla v rozích [?] - 1-zase, 0-off
gl_max_size | Maximální nastaví velikost textury 128/256/512/1024? (Dva set padesát šest pět set dvanácttin)
gl_monolights | zobrazit soubory stíny na mapě - 1-povoleno, 0-off
gl_overbright | nastavuje maximální jas [?] - 1-povoleno, 0-off
gl_picmip | mapa nastaví rendering kvalita - vyšší hodnota, tím rychlejší hra, ale rozhodně horší kvalitu
gl_playermip | nastavuje hráč rendering kvalita - vyšší hodnota, tím rychlejší hra, ale horší kvalitu modely
gl_smoothmodels | nastavuje vyhlazování modelů - 1-povoleno, 0-off
gl_spriteblend | Soupravy na kvalitu krve / zoom + něco jiného s spritami: p - 1-zapnuto, 2-off
gl_texturemode [typ] | nastavuje typ textury: gl_nearest_mipmap_nearest, gl_linear_mipmap_nearest, gl_nearest_mipmap_linear, gl_linear_mipmap_linear
gl_zmax 4096 | Maximální nastaví velikost 'Z-Buffer'
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux